Connect with us

A KFKI ISYS nyerte el a QAD ´Év Disztribútora´ címét

Dotkom

A KFKI ISYS nyerte el a QAD ´Év Disztribútora´ címét

A KFKI ISYS az MFG/PRO integrált vállalatirányítási rendszer forgalmazásában elért kiváló eredményét ismerték el.

A KFKI ISYS Informatikai Kft. bejelentette, hogy elnyerte az amerikai QAD informatikai alkalmazásokat fejlesztő vállalat „Év Disztribútora” címét. A QAD többek között az MFG/PRO integrált vállalatirányítási rendszer kifejlesztője és a KFKI ISYS kizárólagos hazai partnere immár 12 éve. A QAD a KFKI ISYS kimagasló teljesítményét díjazta a címmel, amelyet a cég az MFG/PRO forgalmazásában ért el összehasonlítva az EMEA régió többi országával.

„Figyelembe véve hazánk gazdasági kapacitását és ehhez mérten ERP piaci potenciálját, nagy dolog, hogy a méretében nagyobb országok mellett mi nyertük el a QAD „Év Disztribútora” címét. Azt tapasztaljuk, hogy az MFG/PRO vállalatirányítási rendszer funkciói nagyon jól teljesítenek főleg termelővállalatok körében. Hazánkban mára már több mint 60 vállalat használja. Az, hogy a QAD novemberi éves felhasználói konferenciáján elnyertük a díjat, megerősítette bennem az érzést, hogy jól végezzük munkánkat.” – mondta Tusor Tibor a KFKI ISYS ügyvezető igazgatója.

Olyan vállalatok igazították üzletmenetüket az MFG/PRO rendszerhez többek között, mint a BPW Hungária, a Cerbona, a Friesland, a MÁV Szolnok Járműjavító, a MOFÉM vagy a Lear Corporation.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom