Connect with us

technokrata

A GTS-Datanet anyavállalata erős versenytársa a régió inkumbens távközlési szolgáltatóinak

Dotkom

A GTS-Datanet anyavállalata erős versenytársa a régió inkumbens távközlési szolgáltatóinak

A GTS Central Europe az év nagykereskedelmi szolgáltatója Közép-Kelet Európában.

A GTS Central Europe, a GTS-Datanet anyavállalata nyerte el a „2005 legjobb nagykereskedelmi szolgáltatója Közép-Kelet Európában” díjat, amelyet idén első alkalommal adott át a Capacity, a telekommunikációs iparág egyik legfontosabb nemzetközi szaklapja. A Capacity szerkesztősége minden évben tíz kategóriában díjazza azokat a nagykereskedelmi szolgáltatókat, amelyek hatékony vállalati stratégiájuknak és kiemelkedő teljesítményüknek köszönhetően a telekommunikációs piac meghatározó szereplőivé válnak régiójukban.

„A GTS Central Europe akvizíciós stratégiájának és hálózatfejlesztési beruházásainak köszönhetően erős versenytársa a régió inkumbens távközlési szolgáltatóinak” – indokolta a döntést Mark Kemp, a Capacity szerkesztője. „Közép-Kelet Európában a GTS Central Europe rendelkezik a legnagyobb kiterjedésű hálózattal, és további terjeszkedési törekvései is jól körvonalazottak” – tette hozzá.

A GTS Central Europe több mint egy évtizede van jelen a régióban: leányvállalatokat működtet Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Szlovákiában és Romániában, valamint partnerein keresztül szolgáltatásai elérhetők Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Észtországban, Horvátországban, Lettországban, Litvániában, Oroszországban, Szlovéniában, Törökországban és Ukrajnában is. A GTS Central Europe jelenleg több ezer kilométeres optikai gerinc hálózatot működtet a térségben, melynek kapacitása mára meghaladta az 50 Gbit/s-ot. A cég nagykereskedelmi ügyfelei számára nemzetközi bérelt vonalat, hangvégződtetést, valamint IP VPN és MPLS szolgáltatásokat kínál.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök