Connect with us

technokrata

Detektor International: AXIS 225FD a Legjobb Termék

Dotkom

Detektor International: AXIS 225FD a Legjobb Termék

A Detektor International az AXIS 225FD hálózati dome kamerájának ítélte a Legjobb Termék díját.

A piacra nemrégiben bevezetett AXIS 225FD rögzített hálózati dome kamera a Detektor International-nak a svédországi Stockholmban, 2005. október 25-én tartott 6. éves díjkiosztó ünnepségén a Legjobb Termék díjban részesült. Az elismerést a zártláncú videó, avagy a videofelügyeleti kategóriájának első díjaként kapta. Annak ellenére, hogy egymás után ötször is jelöltként szerepelt ezen a neves biztonsági rendezvényen, az Axis a korábbiakban még soha nem részesült Detektor díjban.

AXIS 225 FD
Több mint háromszáz biztonsági szakértő gyűlt össze azon a biztonsági banketten, amely a stockholmi Globe Arena komplexumban került megrendezésre, ahol ugyanakkor a Sectech Biztonsági kiállítás és konferencia is zajlott. Összesen tizenkét biztonsági terméket jelöltek a zártláncú videó a valamint riasztási és hozzáférés-szabályozási termékek kategóriáiban. A Detektor International díj alapításakor a műszaki biztonsági rendszerek területén végzett kutatási-fejlesztési tevékenység jutalmazása és ösztönzése volt a cél.

Az AXIS 225FD egy nemzetközi zsűri megítélése alapján kapta az elismerést. A Detektor International díj presztízsét adó egyik fontos tényező az, hogy a díjra maguk a gyártók nem jelentkezhetnek. A kiválasztást kizárólag a kilenctagú, öt különböző országból (Svédország, Dánia, Norvégia, Egyesült Királyság és USA) származó független szakértőkből álló zsűri végzi (mindegyikőjük kapcsolatban áll a Detektor International szerkesztőségével), akik az elmúlt 12 hónap során nyomon követték világszerte az újonnan bevezetett termékek sokaságát.

A termék egy intelligens és innovatív, mindenre kiterjedő termék, amely sorkövető letapogatású, nagyteljesítményű kamera, Etherneten keresztüli áramellátással (PoE), beépített hűtő/fűtő egységgel, mindez vandalizmus elleni házban. A bíráló bizottság szerint: “Az Axis egy újabb briliáns példáját adja a videofelügyeleti alkalmazások modern hálózati-kamera technológiájának.”

“Nagy örömünkre szolgál, hogy megkaptuk ezt a díjat, különösképpen mivel ez a termék az Axis első rögzített hálózati dome kamerája” – mondta Johan Lembre, az Axis Communications termékmenedzsment alelnöke. “Ez további ösztönzés jelent számunkra a professzionális és innovatív hálózati videó termékek fejlesztésének vezető szerepére vonatkozóan vállalt elkötelezettségünkre.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek