Connect with us

technokrata

A Walt Disney az APC megoldásaira támaszkodik

Dotkom

A Walt Disney az APC megoldásaira támaszkodik

A Walt Disney globális informatikai működését ezen túl az APC szünetmentes megoldásai támogatják. A Symmetra rendszer új alapokra helyezi a nagy teljesítményű UPS technológiát.

Az American Power Conversion (APC) bejelentette, hogy a Walt Disney Company globális szolgáltató részlege – a Disney Worldwide Services Inc. – négy APC Symmetra MW szünetmentes tápegységet választott a Disney globális informatikai tevékenységének áramellátás-védelméhez és fenntartásához. A négy Symmetra MW egység a kezdetekben 4800 kW teljesítményt biztosít a Disney számára, ami további 800 kW-tal bővíthető. A Disney várhatóan a jövő évben üzemeli be a négy Symmetra egységet.

Az APC Symmetra MW a világ egyik legnagyobb kereskedelmi forgalomban elérhető statikus UPS (Uninterruptible Power Supply) egysége, amelyet létesítményekhez, adatközpontokhoz és más kulcsfontosságú alkalmazásokhoz kínálnak. Ez a megoldás új alapokra helyezi a 400-1600 kW-os nagy teljesítményű UPS technológiát: kategóriájában ez az első hibatűrő, skálázható, moduláris UPS. A Symmetra MW fő előnye a magas szintű rendelkezésre állást biztosító N+1-szeres belső redundancia, valamint a skálázható teljesítmény a túlméretezett UPS egységek okozta költségek kiküszöbölésére.

„Örömmel tölt el bennünket, hogy moduláris és skálázható UPS technológiánkkal támogathatjuk a Disney adatközpontjaiban és létesítményeiben a kritikus fontosságú informatikai műveleteket. A Disney felkerült az olyan vezető amerikai vállalatok egyre hosszabb listájára, amelyek az APC Symmetra MW megoldását választották a szünetmentes áramellátásuk biztosítására” – nyilatkozta Dwight Sperry, az APC vállalati rendszerekért és üzleti hálózatokért felelős alelnöke. „Az APC az utóbbi évek során igen sokat fektetett be az innovatív Symmetra MW rendszer fejlesztésébe. Meggyőződésünk, hogy a Symmetra rendszer új alapokra helyezi a nagy teljesítményű UPS technológiát, mivel egyedülálló megbízhatóságot, skálázhatóságot és hatékonyságot kínál az olyan telepítések során, ahol a teljes hálózat-kritikus fizikai infrastruktúra költségei dollármilliókra rúghatnak. Skálázható teljesítménye és N+1-szeres redundanciája miatt a Symmetra MW a megawattos teljesítményszintű alkalmazások széles skálájához kínál ideális megoldást” – tette hozzá Dwight Sperry.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák