Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Walt Disney az APC megoldásaira támaszkodik

Dotkom

A Walt Disney az APC megoldásaira támaszkodik

A Walt Disney globális informatikai működését ezen túl az APC szünetmentes megoldásai támogatják. A Symmetra rendszer új alapokra helyezi a nagy teljesítményű UPS technológiát.

Az American Power Conversion (APC) bejelentette, hogy a Walt Disney Company globális szolgáltató részlege – a Disney Worldwide Services Inc. – négy APC Symmetra MW szünetmentes tápegységet választott a Disney globális informatikai tevékenységének áramellátás-védelméhez és fenntartásához. A négy Symmetra MW egység a kezdetekben 4800 kW teljesítményt biztosít a Disney számára, ami további 800 kW-tal bővíthető. A Disney várhatóan a jövő évben üzemeli be a négy Symmetra egységet.

Az APC Symmetra MW a világ egyik legnagyobb kereskedelmi forgalomban elérhető statikus UPS (Uninterruptible Power Supply) egysége, amelyet létesítményekhez, adatközpontokhoz és más kulcsfontosságú alkalmazásokhoz kínálnak. Ez a megoldás új alapokra helyezi a 400-1600 kW-os nagy teljesítményű UPS technológiát: kategóriájában ez az első hibatűrő, skálázható, moduláris UPS. A Symmetra MW fő előnye a magas szintű rendelkezésre állást biztosító N+1-szeres belső redundancia, valamint a skálázható teljesítmény a túlméretezett UPS egységek okozta költségek kiküszöbölésére.

„Örömmel tölt el bennünket, hogy moduláris és skálázható UPS technológiánkkal támogathatjuk a Disney adatközpontjaiban és létesítményeiben a kritikus fontosságú informatikai műveleteket. A Disney felkerült az olyan vezető amerikai vállalatok egyre hosszabb listájára, amelyek az APC Symmetra MW megoldását választották a szünetmentes áramellátásuk biztosítására” – nyilatkozta Dwight Sperry, az APC vállalati rendszerekért és üzleti hálózatokért felelős alelnöke. „Az APC az utóbbi évek során igen sokat fektetett be az innovatív Symmetra MW rendszer fejlesztésébe. Meggyőződésünk, hogy a Symmetra rendszer új alapokra helyezi a nagy teljesítményű UPS technológiát, mivel egyedülálló megbízhatóságot, skálázhatóságot és hatékonyságot kínál az olyan telepítések során, ahol a teljes hálózat-kritikus fizikai infrastruktúra költségei dollármilliókra rúghatnak. Skálázható teljesítménye és N+1-szeres redundanciája miatt a Symmetra MW a megawattos teljesítményszintű alkalmazások széles skálájához kínál ideális megoldást” – tette hozzá Dwight Sperry.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés