Connect with us

A Walt Disney az APC megoldásaira támaszkodik

Dotkom

A Walt Disney az APC megoldásaira támaszkodik

A Walt Disney globális informatikai működését ezen túl az APC szünetmentes megoldásai támogatják. A Symmetra rendszer új alapokra helyezi a nagy teljesítményű UPS technológiát.

Az American Power Conversion (APC) bejelentette, hogy a Walt Disney Company globális szolgáltató részlege – a Disney Worldwide Services Inc. – négy APC Symmetra MW szünetmentes tápegységet választott a Disney globális informatikai tevékenységének áramellátás-védelméhez és fenntartásához. A négy Symmetra MW egység a kezdetekben 4800 kW teljesítményt biztosít a Disney számára, ami további 800 kW-tal bővíthető. A Disney várhatóan a jövő évben üzemeli be a négy Symmetra egységet.

Az APC Symmetra MW a világ egyik legnagyobb kereskedelmi forgalomban elérhető statikus UPS (Uninterruptible Power Supply) egysége, amelyet létesítményekhez, adatközpontokhoz és más kulcsfontosságú alkalmazásokhoz kínálnak. Ez a megoldás új alapokra helyezi a 400-1600 kW-os nagy teljesítményű UPS technológiát: kategóriájában ez az első hibatűrő, skálázható, moduláris UPS. A Symmetra MW fő előnye a magas szintű rendelkezésre állást biztosító N+1-szeres belső redundancia, valamint a skálázható teljesítmény a túlméretezett UPS egységek okozta költségek kiküszöbölésére.

„Örömmel tölt el bennünket, hogy moduláris és skálázható UPS technológiánkkal támogathatjuk a Disney adatközpontjaiban és létesítményeiben a kritikus fontosságú informatikai műveleteket. A Disney felkerült az olyan vezető amerikai vállalatok egyre hosszabb listájára, amelyek az APC Symmetra MW megoldását választották a szünetmentes áramellátásuk biztosítására” – nyilatkozta Dwight Sperry, az APC vállalati rendszerekért és üzleti hálózatokért felelős alelnöke. „Az APC az utóbbi évek során igen sokat fektetett be az innovatív Symmetra MW rendszer fejlesztésébe. Meggyőződésünk, hogy a Symmetra rendszer új alapokra helyezi a nagy teljesítményű UPS technológiát, mivel egyedülálló megbízhatóságot, skálázhatóságot és hatékonyságot kínál az olyan telepítések során, ahol a teljes hálózat-kritikus fizikai infrastruktúra költségei dollármilliókra rúghatnak. Skálázható teljesítménye és N+1-szeres redundanciája miatt a Symmetra MW a megawattos teljesítményszintű alkalmazások széles skálájához kínál ideális megoldást” – tette hozzá Dwight Sperry.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő