Connect with us

technokrata

A vírusvédelem csökkenti a kézi számítógépeket használó vállalkozások költségeit

Dotkom

A vírusvédelem csökkenti a kézi számítógépeket használó vállalkozások költségeit

A McAfee és a Good Technology együttműködése.

Ahogy a vállalkozások egyre több mobil számítógépet és okos telefont használnak, a McAfee VirusScan és a Good biztonsági architektúra kombinációja segít megőrizni az alkalmazottak hatékonyságát, a vállalati adatok védelme mellett.

„Ahogy a mobil készülékeken is egyre fontosabb adatok futnak át, ugyanazt a védelmi szintet követelik meg, mely a laptopok és asztali gépek számára már alapkövetelmény” – mondta Drew Carter, a McAfee mobil kezdeményezések szenior termékmenedzsere. „A Good biztonsági technológiájának és a McAfee termékének kombinálásával egy olyan széleskörű mobil vírusvédelmi megoldással tudunk szolgálni, mellyel a vállalkozások minimális ráfordítással és erőfeszítéssel védhetik meg kritikus adataikat.”

A mobil készüléket használók körének rendkívüli szélesedésével és a tárolt adatok mennyiségének növekedésével a vállalatoknak egyre nagyobb kihívást jelent az információs kockázat csökkentése a sokféle osztályú, szétszórtan elhelyezkedő eszközön.

“Az adatok stratégiai fontosságú eszközt jelentenek a vállalatok számára, így vásárlóink megkövetelik a teljes körű adatvédelmet.” – mondta Rick Osterloh, a Good Technology alelnöke. “A Good Mobile Defense, a Secure OTA és a McAfee együttműködésével könnyedén és költség-hatékonyan valósíthatják meg a kézi számítógépek biztonságát.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák