Connect with us

technokrata

Védelem a mobil számítógépeknek és az okostelefonoknak

Dotkom

Védelem a mobil számítógépeknek és az okostelefonoknak

A McAfee és Good Technology megállapodása értelmében a vállalkozások elérhetik a McAfee VirusScan Mobile vírusirtó szoftverét a Good Secure OTA technikájának segítségével – a cégek további együttműködése biztosítja, hogy a kézi gépek folyamatosan a legfrissebb McAfee védelemben részesüljenek.

Ahogy a vállalkozások egyre több mobil számítógépet és okos telefont használnak, a McAfee VirusScan és a Good biztonsági architektúra kombinációja segít megőrizni az alkalmazottak hatékonyságát, a vállalati adatok védelme mellett.

„Ahogy a mobil készülékeken is egyre fontosabb adatok futnak át, ugyanazt a védelmi szintet követelik meg, mely a laptopok és asztali gépek számára már alapkövetelmény” – mondta Drew Carter, a McAfee mobil kezdeményezések szenior termékmenedzsere. „A Good biztonsági technológiájának és a McAfee termékének kombinálásával egy olyan széleskörű mobil vírusvédelmi megoldással tudunk szolgálni, mellyel a vállalkozások minimális ráfordítással és erőfeszítéssel védhetik meg kritikus adataikat.”

A mobil készüléket használók körének rendkívüli szélesedésével és a tárolt adatok mennyiségének növekedésével a vállalatoknak egyre nagyobb kihívást jelent az információs kockázat csökkentése a sokféle osztályú, szétszórtan elhelyezkedő eszközön. A McAfee mobil biztonsági megoldásai kifejezetten a termelők, szállítók, vállalatok és a fogyasztói piac számára készülnek. Fő terméke, a VirusScan Mobile gondoskodik az adatok átvizsgálásáról, tisztításáról, illetve kiszűri a vírusokat, férgeket, trójaiakat, betárcsázókat, és más rosszindulatú kódokat. A VirusScan Mobile megvéd mindenféle fenyegetéstől, mely származhat e-mailből, Internet letöltésekből, SMS vagy MMS üzenetekből, vagy Bluetooth használatából.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák