Connect with us

Hirdetés

technokrata

Védelem a mobil számítógépeknek és az okostelefonoknak

Dotkom

Védelem a mobil számítógépeknek és az okostelefonoknak

A McAfee és Good Technology megállapodása értelmében a vállalkozások elérhetik a McAfee VirusScan Mobile vírusirtó szoftverét a Good Secure OTA technikájának segítségével – a cégek további együttműködése biztosítja, hogy a kézi gépek folyamatosan a legfrissebb McAfee védelemben részesüljenek.

Ahogy a vállalkozások egyre több mobil számítógépet és okos telefont használnak, a McAfee VirusScan és a Good biztonsági architektúra kombinációja segít megőrizni az alkalmazottak hatékonyságát, a vállalati adatok védelme mellett.

„Ahogy a mobil készülékeken is egyre fontosabb adatok futnak át, ugyanazt a védelmi szintet követelik meg, mely a laptopok és asztali gépek számára már alapkövetelmény” – mondta Drew Carter, a McAfee mobil kezdeményezések szenior termékmenedzsere. „A Good biztonsági technológiájának és a McAfee termékének kombinálásával egy olyan széleskörű mobil vírusvédelmi megoldással tudunk szolgálni, mellyel a vállalkozások minimális ráfordítással és erőfeszítéssel védhetik meg kritikus adataikat.”

A mobil készüléket használók körének rendkívüli szélesedésével és a tárolt adatok mennyiségének növekedésével a vállalatoknak egyre nagyobb kihívást jelent az információs kockázat csökkentése a sokféle osztályú, szétszórtan elhelyezkedő eszközön. A McAfee mobil biztonsági megoldásai kifejezetten a termelők, szállítók, vállalatok és a fogyasztói piac számára készülnek. Fő terméke, a VirusScan Mobile gondoskodik az adatok átvizsgálásáról, tisztításáról, illetve kiszűri a vírusokat, férgeket, trójaiakat, betárcsázókat, és más rosszindulatú kódokat. A VirusScan Mobile megvéd mindenféle fenyegetéstől, mely származhat e-mailből, Internet letöltésekből, SMS vagy MMS üzenetekből, vagy Bluetooth használatából.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés