Connect with us

technokrata

AXIS 207W: kisvállalkozások, otthoni irodák megfigyelésre

Dotkom

AXIS 207W: kisvállalkozások, otthoni irodák megfigyelésre

Az Axis a világ legkisebb vezeték nélküli MPEG-4 hálózati kameráját vezeti be a piacra.

2005. október 17-én az Axis Communications bevezette a piacra az AXIS 207W hálózati kamerát, egy olyan valódi sávszélesség-hatékonyságot nyújtó MPEG-4 kamerát, amely kategóriájában a legjobb képminőséget és -tömörítést biztosítja. Az AXIS 207W a világ legkisebb vezeték nélküli MPEG-4 hálózati kamerája, melyet beltéri megfigyelésre és távfelügyeleti alkalmazásokhoz alakítottak ki. Ideális a kisvállalkozások, otthoni irodák és lakások védelmének biztosítására.

AXIS 207W
Az AXIS 207W az IEEE 802.11g szabványon alapul, amely az IEEE 802.11b-hez képest számottevően nagyobb átviteli sebességet biztosít. Az AXIS 207W-t felvették az akár 1 luxos fényviszonyoknál is kitűnő képminőséget biztosító CMOS érzékelőt alkalmazó AXIS 207 termékcsalád tagjai közé. Az AXIS 207 termékcsaládnál megtalálható az egyirányú hangátvitel, a képi mozgásérzékelés és a külső eszközök ki/bemeneti csatlakozói is.

„Az Axis örömére szolgál, hogy az AXIS 207W-vel, a piacon kapható legjobb minőségű vezeték nélküli hálózati kamerával teljesítheti a belépő szintű felhasználók jelenlegi kritikus igényeit” -mondta Johan Lembre, az Axis Communications termékmenedzsment alelnöke. „A kisvállalkozások, otthoni irodák és lakások tulajdonosai olyan felhasználóbarát hálózati kamera segítségével növelhetik biztonságukat, mely vezeték nélküli funkcióval rendelkezik, minőségi és elérhető áron kapható.”

Az AXIS 207W Ethernettel és vezeték nélküli interfészekkel is rendelkezik, továbbá egy beépített Web-szerver teszi lehetővé, hogy PC-től függetlenül is működhessen. Támogatja a WPA (védett Wi-Fi hozzáférési) és WPA2 protokollokat, melyek a vezeték nélküli hálózatoknál a legjobb biztonsági intézkedéseket nyújtják. A kamera teljes mozgású videofelvételeket készít (akár másodpercenkénti 30 képkockát VGA felbontásban), egyidejű MPEG-4 tömörítést és mozgó JPEG streaming-et alkalmaz.

Az AXIS 207W Windows és Mac operációs rendszerekkel egyaránt kompatibilis. Beépített Axtive-X média lejátszóval rendelkezik, és kompatibilis a QuickTime-mal, Real Networks-szel, Mplayer-rel, PacketVideo-val és az olyan kézi készülékekkel, mint a PDA-k és a mobiltelefonok. További megoldások közé tartoznak az UPnP (Universal Plug and Play) és a Bonjour technológia támogatása, a riasztás- és eseménykezelés, képi mozgásérzékelés, valamint a jelszavas védelemmel ellátott többszintű felhasználói hozzáférés.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp