Connect with us

Hirdetés

technokrata

Törökországban végez ERP-bevezetést az LLP

Dotkom

Törökországban végez ERP-bevezetést az LLP

Az LLP Budapest vállalatirányítási rendszer (ERP) bevezetésére vonatkozó szerződést kötött.

A News Outdoor több éve dolgozik együtt az LLP-vel, hiszen SunSystems rendszerüket 2002-ben vezették be a News Outdoor Hungary-nél és a News Outdoor Czech Republic-nál. Ezért a News Outdoor legújabb, török cége vállalatirányítási rendszerének bevezetéséhez is a Kelet- és Közép-Európa 7 országában jelen lévő céget választotta. A kiválasztásban szerepet játszott az a tény is, hogy az LLP korábban már telepített és menedzselt SunSystems megoldásokat, melyek közös jellemzője, hogy igen jelentős piaci potenciállal rendelkező nemzetközi cégek, hazai és kelet-közép európai leányvállalati folyamatait segítik integrált megoldásaikkal. (Néhány név a fenti cégek közül: Shell GAS (LPG), British Petrol (BP), GlaxoSmithKline (GSK), Johnson & Johnson.)

Az új üzleti és pénzügyi rendszer bevezetését az indokolta a Kamera Outdoornál, hogy a társaság egy helyi szolgáltató által készített könyvelő rendszert használt, amely az új tulajdonos, a News Outdoor komplex jelentéskészítési rendszerét nem támogatta.

„Elvárásunk volt, hogy a helyi hatóságoknak, a tulajdonosoknak és a cég menedzsmentjenek egyaránt tudjunk megfelelő információkat és jelentéseket biztosítani, mindezt persze gyorsan és pontosan. Tehát szükségünk volt a főkönyvi számlákon túlmutató elemzésekre, több devizanem kezelésére, és arra, hogy az új rendszer könnyen kapcsolható legyen más rendszerekhez is. Ezért a török cég és a News Outdoor közösen döntött a már több országban bizonyított LLP budapesti csapata és az általuk kínált SunSystems megoldás mellett” – nyilatkozta Kormos András, a Kamera Outdoor pénzügyi igazgatója.

A News Outdoor – amelynek tulajdonosa a New York-i tőzsdén (New York Stock Exchange) jegyzett News Corporation –, a SunSystems rendszer főkönyv, tárgyi eszköz, devizakezelés, vevőszámlázás, elektronikus banki interfész részét használja majd, mindezt Vision nevű, OLAP technológián alapuló vezetői információs rendszerrel. A bevezetés – a régi rendszerben levő adatok migrációjával együtt – csupán 2,5-3 hónapig tart majd, így a terveknek megfelelően a törökországi rendszer éles indítása 2006. január végén megtörténik.

Az LLP Csoport budapesti irodájának sikeres munkája a jelenleg is jól prosperáló együttműködést egy jövőbeni, szélesebb platformú kapcsolattá fejlesztheti.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés