Connect with us

Továbbfejlesztett kémprogramvédelem a Trend Micro-tól

Dotkom

Továbbfejlesztett kémprogramvédelem a Trend Micro-tól

A Trend Micro Anti-Spyware Enterprise Edition már elérhető – a kémprogram-védelmi szoftver továbbfejlesztéséhez felhasznált technológia az InterMute idén májusban történt felvásárlásával került a Trend Micro tulajdonába.

A Trend Micro Anti-Spyware Enterprise Edition a Trend Micro új, asztali számítógépekre készült önálló kémprogram-védelmi megoldásainak harmadik tagja. A közepes- és nagyvállalatok számára kialakított termék támogatja a Trend Micro többszintű megközelítését a vállalati hálózatok védelmének biztosítására. Széles körű felügyeleti eszközei és proaktív technológiája segítségével a termék felismeri a kémprogramokat, megakadályozza, hogy azok a hálózatba valamint a felhasználók gépeire kerüljenek, illetve egy már fertőzött gép esetén megtisztítja és helyreállítja a rendszert. A munkaállomások és szerverek védelmét is ellátó rendszer aktívan figyeli a fájl letöltéseket, és hatékony kémprogram-adatbázisa, valamint heurisztikus szabályhalmaza használatával jelentősebb többletterhelés nélkül ellenőrzi és tisztítja meg azokat. A szoftver tartalmazza a Trend Micro CWShreddert, amely a különösen nehezen eltávolítható kémprogramok (például a CoolWebSearch) teljes kiirtására is képes.

A termék vállalati szintű felügyeleti képességei nagyobb szervezetekben is egyszerű telepítést és karbantartást biztosítanak, elsősorban a Trend Micro Control Manager központosított felügyeleti képességeinek köszönhetően. A webes konzol használatával a hálózat minden számítógépe egyetlen vállalati szerverről felügyelhető. Segítségével a kliensgépek automatikusan megkereshetőek, a védelem végfelhasználói beavatkozás nélkül is telepíthető. A Trend Micro Anti-Spyware Enterprise Edition minden főbb vállalati biztonsági termékkel együttműködik, így azoktól függetlenül rugalmas kiegészítő védelmi szintet kínál az asztali számítógépeken.

A Trend Micro nemrégiben, egy vállalati végfelhasználók körében végzett felmérése szerint a végfelhasználók úgy gondolják, napjainkban a vírusok és kémprogramok jelentik a legnagyobb problémát a különböző biztonsági fenyegetések közül. A fenti kutatás megkérdezettjei közül 53 százalékuk részletesebb oktatásra tartana igényt az informatikai részlegtől a kémprogramok jelentette fenyegetés jobb megértése érdekében.

„A kémprogramok lelassítják a számítógépet, lefoglalják a sávszélességet és bizalmas információkat tulajdonítanak el a végfelhasználói rendszerekről. Egy többszintű, a teljes hálózati környezetet védelmező biztonsági infrastruktúrának elengedhetetlen része a vállalati szintű kémprogram-védelem is, amely együttműködik a főbb biztonsági megoldásokkal.” – nyilatkozta Max Cheng, a Trend Micro nagyvállalati üzletágának ügyvezető igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő