Connect with us

Tovább erősödő Oracle biztonság

Dotkom

Tovább erősödő Oracle biztonság

Személyazonosság- és jogosultság-kezelő megoldások „egy kézből”.

Az Oracle bejelentette, hogy a Thor Technologies és az OctetString speciális igényeket kiszolgáló termékeivel kibővíti személyazonosság-kezelő megoldáscsomagját. Az Oracle eddigi megoldásait a Thor Technologies és az OctetString technológiáival kiegészítve minden igényt kielégítő hozzáférés-szabályozást, személyazonosság-adminisztrációt, több rendszerre kiterjedően egységes azonosítást, jogosultság-hozzárendelést, címtárszolgáltatásokat és webszolgáltatás-felügyeletet lehet megvalósítani. Az Oracle identitáskezelési stratégiájának keretében ezek a kiegészítő megoldások fokozatosan beépülnek az Oracle alkalmazási szoftverinfrastruktúrájába, csökkentve a rendszeradminisztráció költségeit, felgyorsítva az új rendszerek bevezetését és magas szintű, átfogó biztonságot kínálva a felhasználóknak.

A személyazonosság-kezelés kritikus elemének számító Enhanced Provisioning (részletesen szabályozott jogosultságkezelés) az egyik legnépszerűbb és legjobban terjedő biztonsági megoldás. Az Oracle Xellerate Identity Provisioning (korábbi nevén Thor Xellerate) átfogó megoldást nyújt a felhasználói jogosultságok teljes életciklusának kezelésére heterogén informatikai környezetekben, zökkenőmentesen együttműködve a legkülönbözőbb platformokkal, rendszerekkel, alkalmazásokkal és hardverekkel. Az Oracle Xellerate néhány előnye: fokozott biztonság, a hatósági előírások szorosabb teljesítése, az üzemeltetés racionalizálása, az üzleti igényekhez való jobb alkalmazkodóképesség, alacsonyabb költségek.

A vállalatok számára egyre fontosabb a felhasználói azonosító adatoknak a tényleges tárolási helytől független „virtuális” nyilvántartása és kezelése. A virtuális címtár lehetővé teszi több fizikai címtár összevont kezelését, a több címtárra kiterjedően egységes jelszóhasználatot, a címtár-proxyszolgáltatásokat; mindez pedig felgyorsítja a személyazonosság-kezelési megoldások és alkalmazások elterjesztését. A kibővített címtártámogatás az Oracle alkalmazások számára olyan azonnal használatba vehető funkciókat nyújt, amelyek képesek a szervezet meglévő adatbázisait és címtárait használni a személyazonossági adatok forrásául. Az Oracle Virtual Directory (korábbi nevén OctetString Virtual Directory Engine) segítségével a szervezetek könnyen és gyorsan összerendelhetik az alkalmazásokat és a különböző adatforrásokból származó felhasználói identitásokat.

Az Oracle Xellerate Identity Provisioning és az Oracle Virtual Directory az év végére lesz elérhető.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő