Connect with us

technokrata

Családtámogatási kalkulátor a VT-SOFT honlapján

Dotkom

Családtámogatási kalkulátor a VT-SOFT honlapján

A Parlament elfogadta a családtámogatási törvényt.

A kormány 100 lépés programjának keretében megváltozott a családok támogatásáról szóló 1998. évi LXXXIV. törvény. A társadalombiztosítási szakértői szoftvereket fejlesztő VT-SOFT Kft. szakértői és a hazai piac egyik vezető webes megoldásokat kínáló cége, a WEBCONSULT Kft. elkészítették a családtámogatási kalkulátort, aminek segítségével ellenőrizhető a ma érvényben lévő és a jövőre tervezett módosítások hatása a család teljes jövedelmére.

A családtámogatási kalkulátor a gyermekszámot, a családtípust, a szülők éves bruttó jövedelmét figyelembe véve a begépelt adatok alapján kiszámítja az idei és a 2006-ra tervezett családtámogatási ellátást, és a tisztább összkép érdekében megjeleníti az adórendszer változásaiból eredő különbségeket is.

A kitöltést rövid leírások segítik, a részletes kitöltési útmutatóban pedig további fogalommagyarázatok, és a jogszabályok rövid kivonata található. Egymásnak ellentmondó vagy hibás adatok begépelése esetén a kalkulátor hibát jelez.

Az új családi pótlék-összegek függenek a családtípustól, a családban nevelkedő gyermekek számától, a családban nevelkedő tartósan beteg, illetve súlyosan fogyatékosok számától. Az eredmény-táblázat megmutatja a család bruttó jövedelmét, a levont járulékokat, a személyi jövedelemadót, a családtámogatás összegét és a család összes jövedelmét 2005. és 2006. évekre.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp