Connect with us

Sokoldalú védelem egyetlen eszközben – TippingPoint X505

Dotkom

Sokoldalú védelem egyetlen eszközben – TippingPoint X505

Behatolást megelőzés, tűzfal, virtuális magánhálózat, sávszélesség menedzsment, webes tartalomszűrő és egyéb biztonsági szolgáltatások egy termékben.

A 3Com részlegeként működő TippingPoint bemutatta TippingPoint X505 termékét, az első IPS-alapú integrált biztonsági rendszert. A TippingPoint X505 kivédi a támadásokat, szabályozza az adatforgalmat, így a valóban fontos adatok elsőbbséget élveznek, legyen szó akár hang-, adat- vagy videokapcsolatról. Korábban ennek megvalósítása több eszköz telepítését is igényelte, melyek felügyelete bonyolult és költséges lehetett.

Chris Liebert, a Yankee Group vezető elemzője elmondta: „a behatolást megelőző rendszerek az alkalmazási rétegig bezárólag minden egyes szinten felügyelik és osztályozzák a forgalmat, majd szükség esetén az irányelveknek megfelelően járnak el, tehát intelligenciával egészítik ki a hálózatot. Ezen felül, a frissítéseknek hála, automatikus megelőző védelmet is jelentenek rendszerünkben. A termék bizonyítja, hogy egyre inkább követelmény, hogy a hálózatot IPS védje, a tűzfal pedig annak része kell, hogy legyen.”

A TippingPoint behatolást megelőző technológiája hatékony védelmet nyújt számos vírus, féreg-, kém- és trójai program, DoS (szolgáltatás-megtagadás)-támadás, az adathalászat, valamint a VoIP veszélyei ellen. A TippingPoint Digital Vaccine (digitális védőoltás) szolgáltatásnak hála a legfrissebb védelemmel képes elhárítani a veszélyeket. Ez a szolgáltatás védi az összes TrippingPoint berendezést.

A TippingPoint X505 biztonságosabbá, hatékonyabbá és eredményesebbé teszi a vállalkozásokat, hiszen a támadások kivédésén túl a nemkívánt adatforgalom korlátozásával is növeli a rendelkezésre álló sávszélességet. A fájlmegosztó (Peer to peer) alkalmazások tiltásával vagy azok sávszélesség korlátozásával, az üzleti adatforgalom számára biztosítja a szükséges sávszélességet, elősegíti az erőforrások jobb elosztását, s így a jobb minőségű hang- vagy adatkapcsolatot. Mind a kifelé, mind pedig a befelé irányuló adatforgalom korlátozására irányelvek szabhatók meg. A webes tartalomszűréssel pedig javíthatja alkalmazottai teljesítményét. Korlátozhatja a nem munkához kapcsolódó oldalak letöltését és a sértő, illegális lapokat is.

Az X505 egyik legnagyobb előnye, hogy a fent említett funkciók kombinálhatóak. Az IPS és a forgalom korlátozása például IPSec VPN kapcsolaton is alkalmazható, így a vállalati irodák között a hangkapcsolat titkosítása és priorizálása alatt hatékonyan kivédhető a féregprogramok terjedése is.

A TippingPoint X505 decembertől lesz kapható világszerte.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő