Connect with us

Az Ivy megvásárolta a G-Portált

Dotkom

Az Ivy megvásárolta a G-Portált

Az testreszabható informatikai megoldásokkal foglalkozó Ivy Magyarország Informatikai Tanácsadó Kft. megvásárolta a felhasználók számára egyszerű honlapépítési lehetőséget kínáló G-Portált. Ezzel az Ivy teljes termékportfoliót kínál a webes megoldások területén.

A 2003 februárjában indult G-Portál mára az egyik leglátogatottabb weblapkészítő szolgáltatássá nőtte ki magát. A „Csináld magad” elven működő oldalon az informatikai ismeretekkel nem rendelkező felhasználók is pillanatok alatt igényeik szerinti honlapot, portált készíthetnek maguknak, mindössze néhány egérkattintással. A szolgáltatás népszerűségét kiválóan mutatja, hogy a G-Portálnak mára több mint 390 ezer regisztrált felhasználója van, s mintegy 61 ezer portált hoztak létre. Az oldalletöltések tekintetében sincs szégyellnivalója a magyar kezdeményezésnek, ugyanis a naponta 95 ezer látogató jóval egymillió feletti oldalletöltést produkál.

Az új tulajdonos szerepét betöltő Ivy Magyarország Kft. az első magyar .Netes online termék kifejlesztője, amelyet a 2001-es .Net konferencián mutatott be. A cég azóta is szoros együttműködést tart fent a T-Online-nal, s egyéb jelentős piaci szereplőkkel. A nagyvállalati portál-, és szerkesztőségi rendszereket kiszolgáló PortalSpace, valamint a szintén „Csináld magad” rendszerben működő Ivy Weblapvarázsló mellé tökéletesen illeszkednek a G-Portál szolgáltatásai, s a két cég egybeolvadásával teljessé vált az Ivy Magyarország Kft. termékportfoliója.

A különböző célcsoportok – a kiskorú bloggerektől a nonprofit szervezeteken és oktatási intézményeken keresztül egészen a vállalati rendszerekig – igényeit lefedő, megújuló, rugalmas, egyszerűen módosítható modulokra és designsablonokra épülő szolgáltatások a világ bármely pontjáról elérhetőek, kezelésük pedig még a számítógéppel éppen csak ismerkedő felhasználók számára is egyszerű és áttekinthető. Az ő kényelmüket, valamint a problémamentes működést szolgálja a 24 órás ügyfélszolgálat is. A regisztrált felhasználók számára óriási lehetőséget nyújtó, szabadon kiválasztható szintek segítségével bekerülhetnek a világ legnagyobb „yellow pages”-ébe, így lehetőség nyílik az azonos tematikájú oldalak közti egyszerű átjárásra is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő