Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Ivy megvásárolta a G-Portált

Dotkom

Az Ivy megvásárolta a G-Portált

Az testreszabható informatikai megoldásokkal foglalkozó Ivy Magyarország Informatikai Tanácsadó Kft. megvásárolta a felhasználók számára egyszerű honlapépítési lehetőséget kínáló G-Portált. Ezzel az Ivy teljes termékportfoliót kínál a webes megoldások területén.

A 2003 februárjában indult G-Portál mára az egyik leglátogatottabb weblapkészítő szolgáltatássá nőtte ki magát. A „Csináld magad” elven működő oldalon az informatikai ismeretekkel nem rendelkező felhasználók is pillanatok alatt igényeik szerinti honlapot, portált készíthetnek maguknak, mindössze néhány egérkattintással. A szolgáltatás népszerűségét kiválóan mutatja, hogy a G-Portálnak mára több mint 390 ezer regisztrált felhasználója van, s mintegy 61 ezer portált hoztak létre. Az oldalletöltések tekintetében sincs szégyellnivalója a magyar kezdeményezésnek, ugyanis a naponta 95 ezer látogató jóval egymillió feletti oldalletöltést produkál.

Az új tulajdonos szerepét betöltő Ivy Magyarország Kft. az első magyar .Netes online termék kifejlesztője, amelyet a 2001-es .Net konferencián mutatott be. A cég azóta is szoros együttműködést tart fent a T-Online-nal, s egyéb jelentős piaci szereplőkkel. A nagyvállalati portál-, és szerkesztőségi rendszereket kiszolgáló PortalSpace, valamint a szintén „Csináld magad” rendszerben működő Ivy Weblapvarázsló mellé tökéletesen illeszkednek a G-Portál szolgáltatásai, s a két cég egybeolvadásával teljessé vált az Ivy Magyarország Kft. termékportfoliója.

A különböző célcsoportok – a kiskorú bloggerektől a nonprofit szervezeteken és oktatási intézményeken keresztül egészen a vállalati rendszerekig – igényeit lefedő, megújuló, rugalmas, egyszerűen módosítható modulokra és designsablonokra épülő szolgáltatások a világ bármely pontjáról elérhetőek, kezelésük pedig még a számítógéppel éppen csak ismerkedő felhasználók számára is egyszerű és áttekinthető. Az ő kényelmüket, valamint a problémamentes működést szolgálja a 24 órás ügyfélszolgálat is. A regisztrált felhasználók számára óriási lehetőséget nyújtó, szabadon kiválasztható szintek segítségével bekerülhetnek a világ legnagyobb „yellow pages”-ébe, így lehetőség nyílik az azonos tematikájú oldalak közti egyszerű átjárásra is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés