Connect with us

VPN gyorshálózatok a KKV-knak és távmunkásoknak

Dotkom

VPN gyorshálózatok a KKV-knak és távmunkásoknak

HiPath 2000: új Siemens IP-Switch kis és közepes vállalatok számára.

Az új rendszer az IP-kommunikáció minden előnyét nyújtja minimális installációs ráfordítás és adminisztráció mellett. Segítségével könnyűszerrel felépíthető a maximum 30 felhasználót támogató hálózatok adat-és kommunikációs infrastruktúrája, beleértve a WLAN-támogatást is. Meglévő adat-infrastruktúrák is átalakíthatók (upgrade) a valós idejű IP-kommunikációra. Így még kisebb LAN-okban is élvezhetővé válik az IP-telefónia minden előnye – kis overhead és elviselhető anyagi megterhelés mellett.

Olyan vállalatok, amelyek már használják az end-to-end IP technológiát, kiegészítésképpen Internet-szolgáltatásokat is igénybe vehetnek, amelyeket a hálózat-üzemeltetők és szolgáltatók egyre nagyobb számban kínálnak. Az új rendszer nagy rugalmasságot és mobilitást is kínál a hivatali kommunikációban. Integráns része az adatvédelmi kódoló szoftver, mellyel úgynevezett Virtual Private Network (VPN) alakítható ki. Ennek révén biztonságosan kapcsolódhatnak távmunkások és kihelyezett (szatellit) részlegek munkatársai a vállalati hálózathoz.

Az otthondolgozó, DSL-vonalon adatkapcsolatban lévő munkatársak ugyanezt a vonalat telefonálásra is használhatják ugyanúgy, mintha a központból telefonálnának. A vállalat központi telephelyén az adat- és hang-mobilitás érdekében olcsó megoldások segítik a vezeték nélküli LAN-technológia kiterjesztését: a HiPath 2000 támogatja a Siemens WLAN elérési pontjait, melyeken át a vezeték nélküli IP hálózat hangátvitelre is használható (Voice over WLAN).Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom