Connect with us

technokrata

Mérje üzleti teljesítményét!

Dotkom

Mérje üzleti teljesítményét!

Microsoft Office Business Scorecard Manager 2005.

A Microsoft Office Business Scorecard Manager 2005 a Microsoft Corporation üzleti teljesítmény mérésére alkalmas új, kiszolgáló alapú mutatószámrendszer-alkalmazása. Az új alkalmazás a Microsoft Office Rendszer teljesítményét használja ki, hogy segítségével a szervezetek stratégiai mutatószámrendszereket és teljesítménymutatókat alakítsanak ki, kezeljenek és alkalmazzanak, és mélyreható elemzéseket hajtsanak végre – mindezt intuitív, az együttműködést segítő környezetben.

A Microsoft Office Business Scorecard Manager 2005 széles körű üzleti lehetőségeket nyújt a vállalatoknak, amelyek segítségével a munkatársak jobban megérthetik az üzleti kihívásokat, hatékonyan tudják alakítani a megoldásokat, és gyorsan megvalósíthatják célkitűzéseiket. A döntéseket a szervezet tetszőleges szintjén hozhatják, és az üzleti intelligencia (BI) terén kínált hatékony megoldások segítségével a munkatársak még eredményesebb munkát végezhetnek.

A Microsoft Office Business Scorecard Manager 2005 funkciói és előnyei

A tavaly nyáron az eredetileg a Microsoft Office Business Scorecards Accelerator keretein belül megjelentetett BI-technológiák jelentős fejlesztésével a Microsoft Office Business Scorecard Manager 2005 egyedülállóan megfelel az üzleti teljesítményt értékelő projektek céljainak, amelyekben az egyszerű kezelhetőség és rendszerbe állítás éppolyan fontos, mint a Microsoft Office Rendszer megoldásaival való együttműködés.

A Microsoft Office Business Scorecard Manager 2005 a következő funkciókat kínálja a cégek számára:

  • A tevékenységek összehangolása a stratégiával.

  • Teljes betekintés a megfelelő környezetben.
  • Együttműködés az üzleti vezetés és a cselekvés terén.
  • A munkatársak ellátása a megfelelő eszközökkel a legfontosabb mérőszámok figyelemmel kísérésére és az elvárások megfelelő teljesítésére.
  • Bővíthető funkciókínálat.

A Business Scorecard Manager 2005 alkalmazás 2005. november 1-jétől érhető el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák