Connect with us

Hirdetés

technokrata

Epicor megoldások az új Microsoft technológiák támogatására

Dotkom

Epicor megoldások az új Microsoft technológiák támogatására

Az Epicor bejelentette a legfrissebb Microsoft termékváltozatok, a Microsoft SQL Server 2005, a Visual Studio 2005 és a BizTalk Server 2006 támogatását. Epicor megoldások az új Microsoft technológiák támogatására a nagyobb biztonság és rugalmasság, valamint a jobb integrációs lehetőségek érdekében.

Az Epicor Software Corporation bejelentette támogatását a Microsoft SQL Server 2005, Visual Studio 2005 és BizTalk Server 2006 termékekhez. Az Epicor, mint a Microsoft aranyfokozatú partnere e nagyteljesítményű megoldások kiaknázásával fejlett integrációs lehetőséget, kiemelkedő biztonságot, bővíthetőséget és rugalmasságot biztosít a globális közepes piaci szegmens számára készülő termékeiben.

„Az Epicor már régebben felismerte, hogy a Microsoft szerver- és eszközplatformjának felhasználásával az üzleti folyamatok jobb áttekinthetőségét, és eredményességét biztosíthatja ügyfelei számára az emberek, folyamatok és információk összekapcsolásával” – mondta Nick Abbott, a Microsoft .NET fejlesztői termékfelügyeleti csoportjának munkatársa. „A Microsoft SQL Server 2005, a Visual Studio 2005 és a BizTalk Server 2006 alkalmazása nagy öröm számunkra: azt mutatja, hogy az Epicor továbbra is számít a Microsoft megoldásaira, és továbbra is ezekre alapozza a középvállalatok számára készült innovatív megoldásait.”

A nemrégiben megjelent Microsoft megoldások mindegyike olyan üzleti előnyökkel kecsegtető tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek kihasználásával az Epicor tovább fokozhatja termékei hatékonyságát és kellemesebbé teheti azok használatát.

Kiemelkedő hatékonyság a Visual Studio 2005 használatával
Következő generációs megoldásainak kialakításánál a szolgáltatásorientált architektúrára (SOA) építve az Epicor az 1.0-ás változatnál kezdte a Microsoft .NET keretrendszer használatát, majd folytatta ezt a Visual Studio 2005 kiadás részeként megjelent .NET Framework 2.0-val. Az Epicor összes jövőbeli termékének fejlesztésénél, valamint jelenlegi SOA-megoldásainak testreszabásánál is a Visual Studio 2005-öt szándékozik használni.

A Visual Studio 2005 egy rendkívül termelékeny alkalmazásfejlesztő rendszer, amellyel felgyorsítható a termékek piaci megjelenése és csökkenthetők a költségek, illetve lerövidíthető a fejlesztési ciklus. A Microsoft Visual Studio Tools for the Microsoft Office System (VSTO) jobb integrációs lehetőségeket kínál az Epicor termékek számára a Microsoft Office rendszeren belül, a végfelhasználóknak és a cégeknek pedig nagyobb hatékonyságot biztosít.

Kivételes biztonság és jelentéskészítési funkciók az SQL Server 2005 használatával
Mivel az Epicor optimális biztonságot igyekszik nyújtani integrált vállalati megoldásaiban, ezért minden termékcsaládjában (Enterprise, Manufacturing és iScala termékek) az SQL Server 2005-öt használja a magas szintű biztonság és a jelszó-irányelvkezelés biztosítására. Az SQL Server 2005 megelőző jellegű teljesítményfigyelést és teljesítményhangolást kínál az SQL Dynamic Management Views használatával, ami a folyamatok átláthatóbbá tételével nagymértékben egyszerűsíti az adatbázisok felügyeletét.

Az Epicor az SQL Server 2005 Analysis Services és SQL Server 2005 Reporting Services termékeket is felhasználta a jobb döntéstámogatási szolgáltatások kialakítása érdekében. Emellett az SQL Server 2005 Analysis Services a KPI-k (kulcsfontosságú teljesítményjelzők) alkalmazásával egyértelmű viszonyítási pontokat és ábrákat kínál, segítségével jobb átfogó kép alakítható ki a vállalat teljesítményéről.

Jobb integrációs lehetőségek a BizTalk 2006 használatával
A Windows Server System részét képező BizTalk Server 2006 csökkenti a vállalati rendszerek bonyolultságát azzal, hogy gyorsan és hatékonyan integrálja a rendszereket, alkalmazottakat és kereskedelmi partnereket. Az integrált újításokkal a BizTalk Server 2006 tovább egyszerűsíti az üzleti folyamatok felügyeletét, így a vásárlók az értéknövelő és stratégiai feladatokra összpontosíthatnak. Az Epicor üzleti folyamatfelügyeleti (BPM) megoldásaiban és az Epicor Procurement rendszerben is támogatni fogja a BizTalk 2006 terméket (a BPM-megoldások közé tartozik például a Service Connect, a BPM Director és az iScala Connectivity).

Csúcstechnológia a piaci versenyelőny érdekében
Az Epicor díjnyertes vállalati szoftvermegoldásainak lelke egy erős Microsoft alkalmazásplatform – ez biztosítja az optimális megbízhatóságot és teljesítményt. Az Epicor régi hagyományokkal rendelkezik a Microsoft-technológiákra (.NET Framework 1.1 Visual Studio .NET 2003) épülő újítások terén, így a legfrissebb Microsoft termékeket is felhasználja majd megoldásai hatékonyságának, biztonságosságának és méretezhetőségének kibővítésére, a kapcsolatkezelés javítására.

„A Microsoft SQL Server 2005, a Visual Studio 2005 és a BizTalk Server 2006 rendkívül izgalmas lehetőségeket rejt számunkra és vásárlóink számára is” – mondta el James Norwood, az Epicor termékértékesítési alelnöke. „E megoldások kiaknázásával az Epicor továbbra is kitarthat azon elkötelezettsége mellett, hogy az üzleti teljesítményt fokozó biztonságos, magas szinten méretezhető és nagy teljesítményű megoldásokat szállítson, amelyek segítenek a teljes élettartamra vetített összköltség (TCO= Total Costs of Ownership) alacsonyan tartásában.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés