Connect with us

Agnitum Outpost Firewall Pro 3.0 – magyarul a kémprogramok ellen

Dotkom

Agnitum Outpost Firewall Pro 3.0 – magyarul a kémprogramok ellen

A díjnyertes, magyarul beszélő személyes tűzfal ezentúl integrált kémprogram-védelmet, személyes adatlopás védelmet és konfigurációs segédeszközöket is tartalmaz.

A Nollex Nemzetközi Kft. az Agnitum termékeinek magyarországi disztribútora megjelentette a nemrégiben bejelentett Outpost Firewall Pro 3.0 magyar változatát is. A szoftver 30 napos próbaverziója letölthető a cég weboldaláról. Ez az új verzió a meglevő robosztus tűzfalvédelem mellett a legújabb kártékony fenyegetések elleni hatékony kémprogram-védelmet és további védelmi eszközöket is tartalmaz. A két kiegészítő technológia ez a fajta ötvözése biztosítja a felhasználók számára az Internetről származó veszélyek gyors és automatikus elhárítását, valamint az adatok integritását és a személyes adatok védelmét.

Miért az Outpost AntiSpyware?
Mivel a kémprogramok fenyegetése egy valós jelenség és közvetlenül a felhasználók ellen irányul, elérkezett az ideje egy beépített megoldásnak, amely nem csak a fertőzött gépek megtisztítására alkalmas, hanem hatékonyan megelőzi a kémprogramok számítógépünkre való bejutását. Az Outpost Firewall Pro 3.0 a fertőzés bármely stádiumában képes blokkolni a kémprogramokat azáltal, hogy vegyíti a proaktív és a reaktív technológiákat, így nyújtva széleskörű védelmet a hacker támadások, a kémprogram fertőzések és egyéb biztonsági kockázatok ellen.

“Ahelyett, hogy további termékeket fejlesztünk és rákényszerítjük a felhasználókat, hogy a számukra szükséges védelemre még többet költsenek, úgy döntöttünk, hogy a már általunk nyújtott megoldás hatékonyságát növeljük”, mondta Mikhail Penkovsky, az Agnitum Nemzetközi Értékesítés és Marketing osztályának vezérigazgató helyettese. “Célunk az elégedett felhasználó, nem a trendek hajhászása vagy egy hirtelen pénzszerzés az aktuális slágertémával. Az Outpost 3.0-val a felhasználók egy költséghatékony csomag keretein belül kapnak egy stabil kémprogram védelmet valamint egy robusztus és könnyen kezelhető tűzfalat.”

Az Outpost AntiSpyware képességei
Az Outpost Anti-Spyware proaktívan figyeli a futó programokban az ismert kémprogramok nyomait, ellenőrzi az operációs rendszer belső paramétereit, megelőzi a programok meghamisítását és a kémprogramok aktiválódását. Az beépített keresővel a felhasználók tetszés szerinti időpontokban testre szabott kereséseket végezhetnek merevlemezükön, USB eszközeiken, vagy egyéb optikai meghajtójukon a kémprogramok után kutatva. A kémprogram-adatbázis automatikusan frissül a rendszerben. Ezen kívül az Outpost új egyedi funkciója a Bizalmas Adatok Blokkolása lehetővé teszi meghatározott személyes adatok védelmét a véletlen kiszivárgástól. Ilyen adat például az adóazonosító, a bankszámlaszámok, a jelszavak, a személyes biztosítási adatok. Amint a védeni kívánt információkat meghatároztuk, a számítógép zárolja őket, és sem e-mailen, sem böngészőn keresztül sem interaktív csevegőprogramokban nem továbbíthatóak. Az Aktív Tartalom és a Melléklet-elkülönítő lezárják a kémprogramok által leggyakrabban használt támadási felületeket.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom