Connect with us

Hirdetés

technokrata

Agnitum Outpost Firewall Pro 3.0 – magyarul a kémprogramok ellen

Dotkom

Agnitum Outpost Firewall Pro 3.0 – magyarul a kémprogramok ellen

A díjnyertes, magyarul beszélő személyes tűzfal ezentúl integrált kémprogram-védelmet, személyes adatlopás védelmet és konfigurációs segédeszközöket is tartalmaz.

A Nollex Nemzetközi Kft. az Agnitum termékeinek magyarországi disztribútora megjelentette a nemrégiben bejelentett Outpost Firewall Pro 3.0 magyar változatát is. A szoftver 30 napos próbaverziója letölthető a cég weboldaláról. Ez az új verzió a meglevő robosztus tűzfalvédelem mellett a legújabb kártékony fenyegetések elleni hatékony kémprogram-védelmet és további védelmi eszközöket is tartalmaz. A két kiegészítő technológia ez a fajta ötvözése biztosítja a felhasználók számára az Internetről származó veszélyek gyors és automatikus elhárítását, valamint az adatok integritását és a személyes adatok védelmét.

Miért az Outpost AntiSpyware?
Mivel a kémprogramok fenyegetése egy valós jelenség és közvetlenül a felhasználók ellen irányul, elérkezett az ideje egy beépített megoldásnak, amely nem csak a fertőzött gépek megtisztítására alkalmas, hanem hatékonyan megelőzi a kémprogramok számítógépünkre való bejutását. Az Outpost Firewall Pro 3.0 a fertőzés bármely stádiumában képes blokkolni a kémprogramokat azáltal, hogy vegyíti a proaktív és a reaktív technológiákat, így nyújtva széleskörű védelmet a hacker támadások, a kémprogram fertőzések és egyéb biztonsági kockázatok ellen.

“Ahelyett, hogy további termékeket fejlesztünk és rákényszerítjük a felhasználókat, hogy a számukra szükséges védelemre még többet költsenek, úgy döntöttünk, hogy a már általunk nyújtott megoldás hatékonyságát növeljük”, mondta Mikhail Penkovsky, az Agnitum Nemzetközi Értékesítés és Marketing osztályának vezérigazgató helyettese. “Célunk az elégedett felhasználó, nem a trendek hajhászása vagy egy hirtelen pénzszerzés az aktuális slágertémával. Az Outpost 3.0-val a felhasználók egy költséghatékony csomag keretein belül kapnak egy stabil kémprogram védelmet valamint egy robusztus és könnyen kezelhető tűzfalat.”

Az Outpost AntiSpyware képességei
Az Outpost Anti-Spyware proaktívan figyeli a futó programokban az ismert kémprogramok nyomait, ellenőrzi az operációs rendszer belső paramétereit, megelőzi a programok meghamisítását és a kémprogramok aktiválódását. Az beépített keresővel a felhasználók tetszés szerinti időpontokban testre szabott kereséseket végezhetnek merevlemezükön, USB eszközeiken, vagy egyéb optikai meghajtójukon a kémprogramok után kutatva. A kémprogram-adatbázis automatikusan frissül a rendszerben. Ezen kívül az Outpost új egyedi funkciója a Bizalmas Adatok Blokkolása lehetővé teszi meghatározott személyes adatok védelmét a véletlen kiszivárgástól. Ilyen adat például az adóazonosító, a bankszámlaszámok, a jelszavak, a személyes biztosítási adatok. Amint a védeni kívánt információkat meghatároztuk, a számítógép zárolja őket, és sem e-mailen, sem böngészőn keresztül sem interaktív csevegőprogramokban nem továbbíthatóak. Az Aktív Tartalom és a Melléklet-elkülönítő lezárják a kémprogramok által leggyakrabban használt támadási felületeket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés