Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adócsökkentett ajándékok munkavállalóknak

Dotkom

Adócsökkentett ajándékok munkavállalóknak

Itt az ideje az év végi juttatásoknak.

Az év végéhez közeledve sok cégnél megkezdődtek az ajándékozási előkészületek. A legnagyobb magyarországi utalvány forgalmazó cég az idén speciális Pénzügyi Tervező CD-romot készített és juttatott el partnereinek.

A szoftver segítségével a döntéshozók, a szükséges adatok kitöltése után, egy pillanat alatt kiszámolhatják, milyen megtakarítást jelentenek az Accor Services utalványai a bérben történő kifizetéssel szemben. „Ezzel is azt szeretnék segíteni, hogy a cégeknek ne kerüljön jelentős többletkiadásba a dolgozók év végi megajándékozása” – mondta Arnaud Erulin, az Accor Services Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A cég által kínált, Top Prémium ajándékutalvánnyal a dolgozóknak évente 3 alkalommal, adómentesen adható 5.700 forint értékű ajándék beszerzésére teremtettek kényelmes megoldást. A termék segítségével az ajándékot maga az ajándékozott választhatja ki, a vállalat pedig akár 58 százalékot is megtakaríthat.

Ugyancsak kedvelt termék a Ticket Wellness egészségpénztári utalvány. Az Accor Services által létrehozott egészségpénztárba befizetett összeg arányában a dolgozók egészségpénztári utalványt kaphatnak, amellyel több ezer patikában, optikai szaküzletben, sportszer boltban, wellness hotelben illetve egészségügyi szolgáltatónál fizethetnek. A havonta 57.000 forintig adómentes egészségpénztári utalvány számos egyéb adózási kedvezmény igénybevételét is lehetővé teszi.

Számos cég körében népszerű év végi juttatás a Ticket Restaurant étkezési utalvány. Abban az esetben, ha egy cég nem az év minden hónapjában, illetve a havi adómentes határnál alacsonyabb értékben ad ilyen utalványt dolgozóinak, akkor a fennmaradó összeget ez év végéig extra juttatásként még kioszthatja.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés