Connect with us

technokrata

Samsung: téli olimpia 100 napon belül

Dotkom

Samsung: téli olimpia 100 napon belül

A Samsung növeli technológiai támogatását a 2006-os Torinói Téli Olimpiai Játékokra és az Olimpiai Fáklyás Futásra.

A Samsung 8.000 darab, erre az alkalomra kifejlesztett „WOW” technológiával ellátott mobiltelefont szállít a 2006 februárban kezdődő Téli Olimpiai Játékokra Torinóba. Az elektronikai ipar egyik legnagyobb vállalata tovább kívánja erősíteni támogatását, hozzájárulva ezzel a 2006-os Téli Olimpiai Játékok sikeres lebonyolításához.

100 napon belül kezdődnek a 2006-os Torinói Téli Olimpiai Játékok, melyet földünk minden sportszerető rajongója nagyon vár. A Samsung Electronics, mely az egyik legnagyobb támogatója a jövőre kezdődő Torinói Téli Olimpiai Játékoknak a vezeték nélküli telekommunikáció kategóriájában, valamint a 2006-os Olimpiai Váltófutás együttműködő partnere, minden eddiginél erősebben kötelezte el magát a Téli Olimpiai Játékok mellett.

„Készen állunk és izgatottan várjuk, hogy segíthessünk a partnereinknek, a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak és a Torinói Olimpiai Szervező Bizottságnak, hogy sikeresen bonyolítsák le a 2006-os téli olimpiai játékokat, mint minden idők legsikeresebb sporteseményét, ami valaha volt” – mondta Jong Yong Yun, a Samsung Electronics alelnöke és vezérigazgatója. „Már számoljuk visszafelé a napokat. Izgatottan várjuk a december 8-án induló Olimpiai Váltófutást, melynek keretében az olimpiai láng keresztül halad Olaszország területén, hogy népszerűsítse és terjessze az olimpia szellemiségét és eszméjét.”

A 2006-os Torinói Olimpiai Játékokra a Samsung megemelte a támogatásra szánt mobil telefonjainak számát, amit a szervezők, az alkalmazottak, az önkéntesek, sportolók és a média számára kíván biztosítani, összesen 8,000 darabot. November végére a Samsung befejezi a vállalat zászlóshajójának számító SGH-D600 mobil telefonok szállítását, mely a legfejlettebb csúcstechnológiájú információs rendszerrel, a WOW-val (Vezeték nélküli Olimpiai Kommunikáció, Wireless Olympics Works) rendelkezik. A WOW rendszer ellátja a hivatalos személyeket a legújabb és legaktuálisabb percre pontos információkkal, és szolgáltatásával biztosítja a Játékok zavartalan lebonyolítását az olimpia ideje alatt. A Torinói Olimpiai Játékok munkatársai hozzáférhetnek az ütemtervekhez, a játékok változó eredményeihez, frissíthetik az aktuális éremtáblázatot, rendelkezésükre áll az érmet nyerő sportolók összes adata, megkapják az időjárásra és helyszínekre vonatkozó információkat, a Torinói Olimpiai Szervező Bizottság pedig csoportos üzeneteket küldhet a pályákon tartózkodó szervezőknek.

„A Torinói Olimpiai Szervező Bizottság nagyra értékeli a Samsung elkötelezettségét, hogy tovább erősítse az olimpiai játékokat vezető technológiájával” – mondta Valentino Castellani, a Torinói Olimpiai Szervező Bizottság elnöke hozzátéve, hogy „a Samsung telefonok technológiája képes lesz arra, hogy több ezer alkalmazott és önkéntes kommunikáljon egyszerre, gyorsan és hatékonyan a játékok sikeres lebonyolítása érdekében.”

A 2006-os Torinói Olimpiai Fáklyásfutás támogatója, a Samsung Electronics több mint 1.900 embert juttat a soha vissza nem térő élményhez, hogy tagjai legyenek annak az illusztris társaságnak, amely futhat az olimpiai lánggal.

A Samsung Electronics fáklyavivő kampányára jelentkező több ezer sportrajongóból választotta ki azokat a motivált jelentkezőket, akik a leghitelesebben képviselik az olimpiai eszmét. Rómából december 8-án indul majd az olimpiai láng, amelyet 11.300 km-en keresztül több mint 10.000 résztvevő visz majd mielőtt a láng megérkezne Torinóba a nyitó ünnepségre február 10-én. Most először, a Samsung felajánlja vezeték nélküli speciális WOW telefonjait a futásban résztvevő szervezőknek is.

A Samsung meghívására hazánkat képviselő Olimpiai Váltófutó csapat tagjai többek között Béres Alexandra, korábbi fitness világ-, európa-, és magyar bajnok , újabban pedig háromszoros curling magyar bajnok sportoló, valamint Gyulai Miklós, a Magyar Bob Válogatott alapító tagja, illetve Pásztory Dóra, paralimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónő, korábbi világcsúcstartó, aki jelenleg a Magyar Paraolimpiai Bizottság szóvivője. A csapat tagja Papp Béla, a Ringier Kiadó ügyvezető igazgatója, valamint Papp Eszter és Rajnai Tamás is, akik a „Ki vigye a lángot?” kampány nyertesei – mindannyian január 28-30-án futják le a számukra kijelölt távot.

Decemberben, a Piazza Solferio-n, Torinó szívében állítják majd fel az „Olimpiai Randevú a Samsunggal” (OR@S) pavilont, ami több mint 2.1 millió olimpiai látogatót vonzott 2000-ben a Sydney-ben rendezett Nyári Olimpiai Játékok során. Az OR@S része lesz a Látogatói Centrum, ahol a rajongók élvezhetik majd különböző műsorokat, a napi élő koncerteket, és a Samsung legújabb telefonjait bemutató kiállítást.

Az érdeklődőknek lehetőségük lesz találkozni olyan olimpiai sportolókkal, mint az olaszok alpesi sí legendája, Alberto Tomba, aki a Samsung Világ sportnagykövete és az aktuális olimpiai játékok résztvevői is rendelkezésükre állnak majd.

Az OR@S szintén magába foglalja a Sport Centrumot is, ahol az olimpiai sportolók és családjaik számára biztosítják a pihenést, itt ingyen tudnak majd beszélni otthon maradt barátaikkal. A torinói OR@S lesz a Samsung által valaha épített legnagyobb pavilon.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök