Connect with us

technokrata

Mire volt jó a Sulinet?

Dotkom

Mire volt jó a Sulinet?

Interjú az utca emberével a Sulinetről.

A számtalanszor módosított Sulinet program megosztja a közvéleményt. Sokak számára hasznos volt, van aki pedig nem is tudja mi az. Mondd el véleményed te is a fórumunkban!

Tóth Diána (pedagógus – 30 éves) – Köszönöm, éltem a lehetőséggel, sőt, az utolsó napon gyorsan vettem egy monitort is. Mivel a budapesti üzletekben nem kaptam, Nyíregyházáig utaztam érte. Hasznosnak tartottam, és sajnálom, hogy változtattak rajta.

Rácz Károly (vállalkozó – 27 éves) – Kényszervállalkozó vagyok, minimálbérrel bejelentve – így nem éri meg a sulinet, áfás számlára veszek minden elektronikai kütyüt. Emiatt érdemben nem is foglalkoztam a programmal, fogalmam sincs, mire is volt jó valójában.

Bálint Gábor (egyetemista – 24 éves) – Soha nem éltem a sulinet adta lehetőséggel. Egy nagyon rosszul felépített programnak tartom. Ebből a rengetek pénzből több száz számítógépet lehetett volna vásárolni a valóban rászoruló gyerekeknek, iskoláknak. Így viszont az a réteg járt jól, akinek amúgy is tellett volna rá. A diákok számára hasznos volt, de a többitől sajnálom a sokezer forintos támogatást.

Jakab Tibor (eladó – 35 éves) – Egyszerűen nem értem, hogy lehetett így módosítani a sulinetet. Nem fogom a jó kis gépemet kidobni, viszont az idő múlásával és a technika előrehaladtával szükségem volna új processzora, nagyobb vincseszterre, stb. Ráadásul kétévente ezek a vasak bedöglenek. Új monitort is vettem volna, mert a régitől kifolyik a szemem. Csalódott vagyok.

Kiss Dávid (sportoló – 22 éves) – Számomra nagyon bonyolultan tűnik a rendszer, ráadásul nem szeretném, ha a nevem valahol, valamelyik állami szervnél vagy minisztériumban megjelenne – legyen szó akár csak egy számláról. Aztán meg jön a szoftverrendőrség, hogy ha már van gépem, ugyan mi fut rajta…Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök