Connect with us

BAT Hungary: a Mirai Interactive nyerte a 2006-os interaktív ügynökségi tendert

Dotkom

BAT Hungary: a Mirai Interactive nyerte a 2006-os interaktív ügynökségi tendert

A tender végső soron meggyőzte a BAT Hungary szakembereit arról, hogy interaktív területen továbbra is a legjobb partnerrel dolgoznak együtt.

A British American Tobacco Hungary interaktív ügynökségi tendert írt ki, hogy a legjobb partnert válassza ki a szegmensből. A tender nyertese a Mirai Interactive ügynökség, az Arcus Interactive Group tagja. A pályázat értékelésének meghatározó szempontjaiban a Mirai maximális pontszámot ért el.

A BAT Hungary által kiírt pályázaton az ügynökségek azt a feladatot kapták, hogy a 2006-os évre, adott stratégiai célok elérésére interaktív kommunikációs megoldást dolgozzanak ki. A tender utolsó fordulójában az előminősített öt szereplőből az iparág három prominens képviselője szerepelt. A tender legfontosabb elbírálási szempontjai – ár, megbízhatóság és szerződési feltételek mellett – a stratégiai látásmód és a kreativitás voltak: ezen szempontok értékelésében a Mirai Interactive a lehető legmagasabb pontszámot érte el. A BAT Hungary és a Mirai együttműködésének hatodik éve kezdődik ezzel a tender-győzelemmel jövőre, ami iparágon belül ritkaságszámba megy.

A tender végső soron meggyőzte a BAT Hungary szakembereit arról, hogy interaktív területen továbbra is a legjobb partnerrel dolgoznak együtt. A Mirai Interactive megoldásai nagyban támogatják a British American Tobacco Hungary üzleti céljait innovatív, interaktív kommunikációs megoldásokkal.

„A British American Tobacco Hungary az interaktív tender céljául a vállalat számára legmegfelelőbb partner kiválasztását tűzte ki a 2006-os évre. A tender folyamán először a piac alapos feltérképezése, majd a potenciális interaktív ügynökségek startégiai látásmódjának, kreativitásának és szerződési feltételeinek összehasonlítása történt meg. Általánosságban elmondható, hogy a tenderfolyamat során mindhárom, a végső körbe is bejutott cég felkészült, korrekt és együttműködő volt. A Mirai Interactive-val évek óta dolgozunk együtt, a tender során pedig bebizonyosodott, hogy képesek mind a kereskedelmi feltételek terén, mind pedig kreatív oldalon is teljesen megújulni, új szemléletet hozni vállalatunk számára. Ezért a felállított értékelési szempontjaink alapján az értékelő bizottság a tender győzteseként a Mirai Interactive-ot hirdette ki.” – nyilatkozott a British American Tobacco Hungary a tenderfolyamatról.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő