Connect with us

Az IBM és az Oracle ajánlata KKV-knak

Dotkom

Az IBM és az Oracle ajánlata KKV-knak

IBM-Oracle együttműködés kis- és középvállalati megoldás szállítására.

Az IBM Magyarország és az Oracle Hungary – az anyavállalatok nemzetközi szintű együttműködését követve – közös értékesítési stratégiát dolgozott ki a hazai piaci igényeknek megfelelően, amelynek keretében a kis- és középvállalatok számára kínálja az Oracle JD Edwards EnterpriseOne vállalatirányítási rendszert az IBM iSeries 520-as és 550-es szerverein.

Az IBM iSeries Solution Edition gyors telepítést, egyszerű kezelhetőséget és webes környezetet kínál felhasználóinak, amely költséghatékony alapot teremt a JD Edwards EnterpriseOne és World üzleti alkalmazások futtatásához. Ezzel az egyszerveres megoldással elkerülhető az olyan összetett, többszerveres környezetek kiépítése és üzemeltetése, amely gyakran szükséges egyetlen üzleti alkalmazás futtatásához.

Az IBM és az Oracle e két termék kombinációjával versenyképes áron minőségi megoldást kínál, kompromisszumok nélkül. A csomagban kínált alapra felépíthető a teljes IT környezet mind szoftver, mind hardver szempontból, így a vállalatok hosszú távú informatikai tervei könnyedén tervezhetőek és megvalósíthatók. A potenciális felhasználók a két cég tervei szerint elsősorban a termelő/gyártó, az építőipari, a mezőgazdasági valamint a kis- és nagykereskedelemi vállalatok köréből kerülhetnek ki.

Az együttműködés keretében a két informatikai óriás egyrészt közös fellépésével jelzi, hogy hisz a konstrukció sikerében, másrészt üzleti partnerein keresztül minden segítséget megad a megoldás teljes életciklusában, ide értve az értékesítést és a folyamatos támogatást is. Az értékesítés IBM és Oracle partnerek bevonásával folyik, amelyek upgrade projektekben és új eladásoknál egyaránt javasolni fogják az iSeries – JD Edwards megbízható, hosszútávra szóló kombinációját.

A két cég november folyamán részletesen bemutatja ajánlatát Budapesten egy közös rendezvény keretében, amelyre elsősorban kis- és középvállalatok döntéshozóit várják.

A technológiai piacon versenytársnak számító IBM és Oracle korábban még nem működött együtt hasonló formában. Azáltal azonban, hogy az Oracle egyesült a PeopleSofttal, – és vele a JD Edwards-szal – egy olyan terület nyílt meg, amely mindkét fél számára előnyös együttműködési lehetőséget kínál.

Az Oracle az együttműködésben való részvételével újra megerősíti azt a szándékát, hogy a JD Edwards alkalmazásokat továbbfejleszti és támogatja, fontos szerepet szán nekik a kis-és középvállalati portfoliójában, és ennek érdekében az IBM-et egyik legfontosabb platformszállító partnereként kezeli.

A magyarországi piacon az idei év a JD Edwards forgalmazók számára sikeres időszaknak ígérkezik, már eddig is számos új ügyféllel gyarapodott a felhasználók száma, köztük olyan cégekkel, mint az Elektro Profi Kereskedelmi Kft., D&D (Drótárú és Drótkötél) Rt., Technolit Rt., Tigép Tiszakécskei Gépgyár Kft.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő