Connect with us

A forráskereső

Dotkom

A forráskereső

A www.lendulet portál egyik legnépszerűbb eleme a ´Forráskereső´ program.

Több mint félmillió látogató kereste fel november 7-ig 2005. április 25-i indulása óta a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium lendület portálját. (www.lendulet.hu). A honlap létrehozásának célja az volt, hogy egy helyen lehessen elérni a pályázati lehetőségeket, az államilag támogatott hiteleket és egyéb forrásokat is. A portál a kis és középvállalkozások, az önkormányzatok és a civil szféra számára egyaránt kínál forráslehetőségeket.

A www.lendulet portál egyik legnépszerűbb eleme a ´Forráskereső´ program, melynek segítségével az egyes vállalkozók és az önkormányzatok kiválaszthatják fejlesztési céljaikhoz illeszkedő forrástípusokat.

A fejlesztés során törekedtek a felhasználóbarát kialakításra, ezért a böngészők rendelkezésére állnak egyéb hasznos információk (szabályozás, pályázatírók jegyzéke) és online ügyfélszolgálatnak is elküldhetik kérdéseiket. Az érdeklődő világháló használók konkrét, már támogatási szerződéssel rendelkező projekteket is megismerhetnek, interjúkon keresztül.

Az online, webes feldolgozás lehetővé teszi a jövőben is, hogy folyamatosan frissített formában, naprakészen kerüljenek az információk vállalkozókhoz.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom