Connect with us

technokrata

McAfee védelem a Gateway gépeken

Dotkom

McAfee védelem a Gateway gépeken

A McAfee két éves exkluzív megállapodást kötött a Gateway vállalattal, melynek keretében McAfee Internet Security Suite alkalmazást installálnak minden egyes eladott Gateway és eMachine számítógépre.

Évvégétől világszerte minden Gateway és eMachine PC-re és laptopra előre installálják a McAfee Internet Security Suite alkalmazást, melyhez a felhasználók egy 90 napos ingyenes előfizetést is kapnak. Továbbá a McAfee lesz a kizárólagos biztonsági ellátója a Gateway „configure to order” szolgáltatásának. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, akik közvetlenül a Gateway cégtől rendelnek számítógépet, hogy a McAfee Internet Security Suite alkalmazást a géppel együtt vásárolják meg.

A 2006-os McAfee Internet Security Suite megvéd a vírusoktól, kémszoftverektől, hackerektől és az adathalászattól, mely személyes, pénzügyi adatok eltulajdonításához, illetve fényképek, pótolhatatlan dokumentumok vagy fájlok elvesztéséhez vezethet. A szoftver az illetéktelen Internet hozzáférést is megakadályozza, blokkolja a pop-up reklámokat és a bosszantó, nem kívánatos programokat, valamint megszűri a nem kívánt és veszélyes Internet és email tartalmakat, melyek a PC teljesítményének gyengülését okozhatják. Az ingyenes előfizetés tartalmazta frissítés naponta, észrevétlenül történik, így a gép a nemrégiben felfedezett vírusok és kémszoftverek okozta fenyegetésektől is védve van.

„Az állandó biztonsági védelem rendkívül fontos felhasználóink számára, és elégedettek vagyunk, hogy teljes asztali és noteszgép termékskálánkkal együtt kínálhatjuk számukra a McAfee „Always on, always protected” szoftverét.” – mondta Greg Memo, a Gateway szenior alelnöke.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin