Connect with us

McAfee védelem a Gateway gépeken

Dotkom

McAfee védelem a Gateway gépeken

A McAfee két éves exkluzív megállapodást kötött a Gateway vállalattal, melynek keretében McAfee Internet Security Suite alkalmazást installálnak minden egyes eladott Gateway és eMachine számítógépre.

Évvégétől világszerte minden Gateway és eMachine PC-re és laptopra előre installálják a McAfee Internet Security Suite alkalmazást, melyhez a felhasználók egy 90 napos ingyenes előfizetést is kapnak. Továbbá a McAfee lesz a kizárólagos biztonsági ellátója a Gateway „configure to order” szolgáltatásának. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, akik közvetlenül a Gateway cégtől rendelnek számítógépet, hogy a McAfee Internet Security Suite alkalmazást a géppel együtt vásárolják meg.

A 2006-os McAfee Internet Security Suite megvéd a vírusoktól, kémszoftverektől, hackerektől és az adathalászattól, mely személyes, pénzügyi adatok eltulajdonításához, illetve fényképek, pótolhatatlan dokumentumok vagy fájlok elvesztéséhez vezethet. A szoftver az illetéktelen Internet hozzáférést is megakadályozza, blokkolja a pop-up reklámokat és a bosszantó, nem kívánatos programokat, valamint megszűri a nem kívánt és veszélyes Internet és email tartalmakat, melyek a PC teljesítményének gyengülését okozhatják. Az ingyenes előfizetés tartalmazta frissítés naponta, észrevétlenül történik, így a gép a nemrégiben felfedezett vírusok és kémszoftverek okozta fenyegetésektől is védve van.

„Az állandó biztonsági védelem rendkívül fontos felhasználóink számára, és elégedettek vagyunk, hogy teljes asztali és noteszgép termékskálánkkal együtt kínálhatjuk számukra a McAfee „Always on, always protected” szoftverét.” – mondta Greg Memo, a Gateway szenior alelnöke.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom