Connect with us

Hirdetés

technokrata

Optikai gerinchálózat Mombasától Ugandáig

Dotkom

Optikai gerinchálózat Mombasától Ugandáig

A Siemens optikai gerinchálózatot épít Kenyában.

A Kenya Data Networks Ltd. (KDN) kenyai hálózati infrastruktúra-szolgáltató optikai átviteltechnikát rendelt a Siemens COM ágazatától egy 1.140 kilométer hosszú gerinchálózathoz. Ezzel a KDN szélessávú szolgáltatásokat (például gyors Internet-elérést) tud majd nyújtani az országban ügyfeleinek, továbbá – a szolgáltatók szolgáltatójaként – a létrejövő nagy transzport-kapacitást más hazai és nemzetközi szolgáltatóknak is rendelkezésre bocsátja.

A Siemens az optikai hálózatot Multi-Service-Provisioning-Platformja, a Surpass hiT bázisán szándékozik 2006 végére megvalósítani. A gerinchálózat Mombasa kikötővárostól az ország nyugati szomszédjáig, Ugandáig terjed majd és később ezt az országot, valamint Ruandát és Burundit (egyiküknek sincs kijárata a tengerhez) is összeköti majd a tervezés alatt lévő kelet-afrikai tengeralatti kábellel.

A Siemens szolgáltatása az átviteltechnika szállítása és a kábelfektetés mellett az installációt és az üzembe helyezést is magában foglalja. A hálózattervezést a KDN-nel közösen végzik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés