Connect with us

Microsoft Dynamics: az új márka

Dotkom

Microsoft Dynamics: az új márka

A Microsoft Business Solutions üzletág kiemelkedő növekedési pályára lépett az elmúlt időszakban.

A Microsoft Business Solutions csoport a 2006-os pénzügyi év, első negyedévében 16%-os növekedést ért el az előző év megfelelő negyedévének 181 millió dolláros bevételéhez képest. Ez jóval meghaladja a tervezett 11-12%-os irányértéket. A negyedév során a vállalatirányítási és ügyfélkapcsolat-kezelő megoldások kiváló teljesítményének köszönhetően 18%-os volt a szoftverből származó bevételek növekedése. Az előző évhez képest 21%-kal növekedett a licencek száma, az ebből származó árbevétel 16%-kal lett magasabb. A kiemelkedő nemzetközi eredményekkel összhangban a magyarországi növekedés a nemzetközit lényegesen túlszárnyalja, és a magyarországi ügyfelek száma meghaladja a kétszázat

Microsoft Dynamics CRM
2005. október végén megjelent a Microsoft Dynamics CRM 3.0, a Microsoft legújabb CRM-termékének bétaverziója. A termék átfogó és kiválóan használható marketing-, értékesítési és szolgáltatási funkciókat nyújt, melyek már eddig is nagy érdeklődést váltottak ki az ügyfelek és a partnerek körében. A bétaverzió az egész világon elérhető lesz a partnerek számára, így megkezdhetik saját megoldásaik fejlesztését és tesztelését. A Microsoft Dynamics CRM 3.0 jó úton halad ahhoz, hogy még ebben a negyedévben gyártásba kerüljön, és a jövő év első negyedévére általánosan elérhetővé váljon.

Az immixGroup és a svédországi Accept, a Microsoft ügyfélkapcsolat-kezelő megoldásainak felhasználójaként döntőbe jutott a Gartner CRM Excellence díj kis- és középvállalati kategóriájában. A díjat ezen a héten adták át San Diegóban, a Gartner CRM Summit címmel rendezett konferenciáján. Mindkét vállalat az értékesítési folyamatok, az ügyfél-elégedettség javítása és az alkalmazottak hatékonyságának növelése terén a Microsoft ügyfélkapcsolat-kezelő megoldásainak stratégiai jellegű használatával elért kiváló eredményeiért kapta a jelölést.

Microsoft Dynamics
A Microsoft szeptemberben új márkanevet jelentett be, ez a Microsoft Dynamics – ez a név váltja fel a Microsoft Business Solutions márkanevet, és egyben az eddig Project Green belső nevet viselő kutatás-fejlesztési tervekkel összhangba hozza a márkát.

A Microsoft választása azért esett a Dynamics névre, mert az növekedésre, energiára és integrációra utal, mindeközben erőt, stabilitást és elérhetőséget sugároz – ezek olyan jellemzők, amelyeket a visszajelzések szerint nagyon vonzónak találnak a vevők és a potenciális ügyfelek. Az új márkanév emellett könnyen megjegyezhető, és jól illeszkedik a cég egyéb kereskedelmi márkanevei közé.

Az új márkanév használata és a tervekkel való összehangolása is egyértelműen mutatja, hogy a vállalat elkötelezte magát meglévő termékcsaládjai hosszú távú fenntartása és fejlesztési irányai mellett, ugyanakkor egyetlen névre koncentrálva tudja felépíteni marketing- és kapcsolattartási tevékenységeit.

A Microsoft Business Solutions mobil értékesítés-segítő szoftverének kísérleti projektje
A Microsoft októberben egy kísérleti projektet jelentett be, amely a cégek számára lehetővé teszi, hogy kézi-számítógépre terjesszék ki a vállalatvezetési programcsomag működését, így az úton lévő munkatársak is könnyen hozzáférhetnek az adatokhoz. A bejelentés egyben a Microsoft koppenhágai fejlesztési központjának egy újabb újszerű kísérleti projektjét is képviseli.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő