Connect with us

Hirdetés

technokrata

Brocade felhasználói konferencia három városban

Dotkom

Brocade felhasználói konferencia három városban

A konferenciákon bemutatásra kerülnek a Brocade legújabb Tapestry és SilkWorm megoldásai, valamint vitaindító előadást tart a Microsoft képviselője is.

A világ vezető Storage Area Network (SAN) infrastruktúra gyártója, a Brocade Communications Systems egy- illetve kétnapos felhasználói konferenciát szervez Milánóban november 17-én, Bécsben november 22-én és 23-án valamint Stockholmban november 24-én.

Az Őszi Felhasználói Konferencia programját a Microsoft vitaindító előadása vezeti fel a cég Branch Office Solutions csoportja által támogatott fiókirodai megoldásokról, majd prezentációk és Brocade felhasználók esettanulmányai kerülnek bemutatásra. Emellett a résztvevők előadásokat hallgathatnak meg a Brocade OEM és stratégiai partnereinek előadásában, végül pedig bemutatásra kerül a legújabb Brocade Tapestry és SilkWorm megoldásainak bemutatóját.

„Tapasztalataink szerint jelentősen növekedett konferenciáink látogatottsága. Párizsi, frankfurti és londoni Nyári Konferenciáinkon együttesen több mint 1800 résztvevőt üdvözölhettünk.” – mondta Ulrich Plechschmidt, a Brocade EMEA és Dél-amerikai igazgatója. „Konferenciáink kiváló alkalmat nyújtanak, hogy a vállalatok megértsék, hogyan egyszerűsíthető SAN és IT infrastruktúrájuk, és hogyan építhető egy költségtakarékos, nagyteljesítményű IT környezet a Brocade és partnereink segítségével.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés