Connect with us

Növekedésben is a leggyorsabb vírusirtó

Dotkom

Növekedésben is a leggyorsabb vírusirtó

Azon kívül, hogy a NOD32 számos teszt szerint a leggyorsabb antivírus rendszer, a gyártó ESET Software is a legdinamikusabban növekvő vállalatok közé tartozik.

A NOD32 technológiai felépítésének köszönhetően egyedülálló gyorsasággal vizsgálja át a merevlemezek tartalmát, sebességben azonban a gyártó sem marad el termékétől. Az ESET Software az elmúlt évben 935%-os növekedést produkált, így 8. helyre került a Deloitte Technology Fast 50 listáján, mely Közép-Európa leggyorsabban fejlődő technológiai vállalkozásait állítja sorrendbe.

„2002 óta több innovatív megoldást mutattunk be, melyek új fejlődési pályára állították cégünket, és lehetővé tették, hogy dinamikusan növeljük piaci részesedésünket.” – emelte ki Anton Zajac, az ESET Software CEO-ja (ügyvezetője).

A vállalat négy évvel ezelőtt került fel először a Deloitte ranglistájára, ahol akkor 215%-os növekedéssel a 33. helyen végzett. Azóta az ESET Software állandó szereplője a listának, ráadásul évről évre egyre előkelőbb helyet vív ki magának: a tavalyi 10. helyezését (556%-os növekedés) idén 8.-ra javította. Ez a páratlan növekedés nagymértékben köszönhető az idén bemutatott ThreatSense.Net technológiának, mely a hagyományos, leíró-adatbázisokon alapuló víruskeresés mellett a mesterséges intelligencia által végzett heurisztikus analíziseket és a valós környezetben elvégzett szimulációkat is magába foglalja. A technológiának köszönhetően a NOD32 proaktívan akadályozza meg a vírusok terjedését, így szoftver a vírusdefiníciós adatbázisok frissítése előtt detektálta a Bagle férgek két nappal ezelőtti kitörését is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom