Connect with us

A vállalatok mobilizálása

Dotkom

A vállalatok mobilizálása

A Nokia a három új Nokia Nseries multimédiás készülékének bemutatásával ismét magasra helyezi a lécet, míg a vállalatoknak, alkalmazás-fejlesztőknek, és mobilhálózatoknak készült Nokia termékek és szolgáltatások a konvergenciát ösztönzik.

Az új Nokia Eseries üzletembereknek készülő okostelefon-család a Nokia Mobility Conference 2005-ön (mobilitás konferencia) mutatkozott be a közönségnek. A formatervezésében egymástól markánsan eltérő Nokia E60, a Nokia E61, és a Nokia E70 platformja megoldja a vállalati informatikai szakemberek biztonságra és kezelhetőségre vonatkozó igényeit. A Nokia Eseries-t olyan cégek és közintézmények számára szánták, amelyek teljesítményük növelése mellett kézben kívánják tartani a készülékek kezelésének költségét és a támogatást.

A Nokia Eseries készülékek az összes GSM frekvenciasávot, a 3G-t, a WLAN-t, a vállalati e-mail hozzáférést, és a fejlett hangfunkciókat (többek között WLAN-on keresztül felálló kapcsolatot az IP házi alközponttal) támogatják, és integrált biztonsági funkciókat és eszközöket biztosítanak a készülékkezeléshez. A telefonok többféle elektronikus levelezési megoldást támogatnak, például a BlackBerry Connect, a GoodLink, a Nokia Business Center, a Seven Mobile Mail, a Seven Always-on Mail, és a Visto Mobile rendszert. A Nokia Eseries készülékek tökéletes párost alkotnak a Nokia Business Center megoldással, amely masszív és költséghatékony megoldást kínál a vállalati mobil e-mail tömeges elterjedésére.

Nokia Flexi WCDMA bázisállomás: a 3G kiépítésének új módszere
A Nokia a kicsi, moduláris, és nagy kapacitású Nokia Flexi WCDMA bázisállomást is bemutatta. A szolgáltatók a teljesen új platformra épített Nokia Flexi WCDMA bázisállomással hatékonyabban kihasználhatják a bázisállomás-telephelyeiket, amely a költségek akár 70 százalékos csökkenését is eredményezheti. A WCDMA és nagy sebességű csomagkapcsolt elérés (HSPA) technológiát támogató bázisállomás kompatibilis a Nyílt Bázisállomás-architektúra Kezdeményezés (Open Base Station Architecture Initiative, OBSAI) specifikációival, így a jövőben is használható architektúrának köszönhetően a szolgáltatók villámgyorsan telepíthetik majd az új technológiákat, például a WiMAX-ot.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő