Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sun: Az Albacomp a régió innovációs vezetője

Dotkom

Sun: Az Albacomp a régió innovációs vezetője

Az idén 20 éves Albacomp Rt., a magyarországi informatikai piac egyik vezető vállalata elnyerte a Sun Microsystemstől a Régió innovációs vezetője díjat, mellyel a kiemelkedő forgalom mellett az Albacomp üzleti kreativitását is jutalmazták. Idén Kelet-Európából egyedül az Albacomp érdemelt ki elismerést.

A Sun Microsystems október 17. és 20. között a törökországi Antalyában rendezte meg SEE régiójának éves partneri konferenciáját. Az SEE régió Dél-Afrika, Közel Kelet-Izrael, Közép-Európa, a mediterrán alrégió és a volt Szovjetunió területén található 97 országot foglalja magában. A konferencián hét kategóriában osztottak díjakat, melyekkel a 2004. július 1-jétől 2005. június 30-ig tartó pénzügyi évben nyújtott teljesítményt értékelték. Az Innovation kategóriában az Albacomp érdemelte ki az elsőséget. Ebben a kategóriában hagyományosan a Sun-partner által megvalósított projekt méretét, az abban rejlő innovációt és a hozzáadott értéket jutalmazzák. Az elismerés alapja a Sun hardver eszközein és infrastruktúra szoftverein alapuló elektronikus adóbevallás rendszer volt, aminek segítségével magánszemélyek online formában is elkészíthetik adóbevallásukat.

„Örülünk, hogy a Sun ezzel a díjjal is elismerte az Albacomp erőfeszítéseit. Az innovativitás mindig is kiemelkedő fontosságú volt az Albacompnál, és az elektronikus adóbevallást lehetővé tévő rendszer csak egy a nagyobb projektek közül, amelyeknél középpontba kellett állítanunk ezt az értéket. Azért is megtisztelő számunkra a Sun díja, mert az Albacomp volt az egyedüli magyar vállalat, amelyet jelöltek, és az egyedüli kelet-európai vállalat, amelyet díjaztak” – mondta Laufer Tamás, az Albacomp Rt. vezérigazgatója.

„A konferencián hét kategóriában adtunk át »Régió partnere« díjakat, minden kategóriában az öt alrégiónkból egy-egy jelölt indulhatott a díjért. Az Albacompot az általa megvalósított adóbevallás rendszer innovatív jellege, a rendszer kreativitása és üzleti volumene emelte ki a pályázók közül” – nyilatkozta Hegedüs Gábor, a Sun Microsystems ügyvezető igazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés