Connect with us

Hirdetés

technokrata

SpeechMike-kal a hatékonyabb munkáért

Dotkom

SpeechMike-kal a hatékonyabb munkáért

Megjelentek a Philips legújabb generációs mikrofonjai.

A Royal Philips Electronics idén ősszel dobta piacra SpeechMike diktálási eszközeinek legújabb generációját, melyet a könnyebb használat, ergonómikusabb forma és egyedülálló funkcionalitás irányában fejlesztettek tovább. A Philips népszerű termékének (SpeechMike) koncepcióját – melyet a mikrofon, a hangszórók, a diktálásellenőrző valamint a PC-navigációs funkciók egyesítése jellemez – legújabb változatában olyan eszközök erősítik tovább, mint az optikai egér és a görgetőgomb.

A SpeechMike termékek az első olyan beviteli diktálási eszközök, melyeknél a navigáció és a hangerő szabályozása is a görgetőgomb segítségével történik. Lehetővé teszik, hogy a felhasználók az egykezes használattal mozogjanak nyomtatványok és dokumentumok között. Az egyedülálló optikai egér páratlan navigációs pontosságot eredményez, és nem igényel speciális tisztítást. Tisztán látható LED-ek jelzik a felvételt, a beszúrást és a felülírás funkciót, egyszerűvé téve a használatot.

A SpeechMike két verzióban létezik: a Classic változat a már ismerős négyállású kapcsolóval, illetve a SpeechMike Pro változat a nyomógombokkal. Mindkét verzió ergonómikus formatervezésű. Mindegyik SpeechMike könnyen működtethető; az érzékenyebb, nagyobb gombok segítségével anélkül lehet használni a diktálási eszközöket, hogy a képernyőről levennénk a szemünket. A gombok a pehelysúlyú készülékeken úgy helyezkednek el, hogy kisebb kezekkel rendelkező, vagy balkezes felhasználók hosszabb diktálási idő esetén is kényelmesen használhassák. Minden gomb programozható, beleértve a SpeechMike Classic készülék négyállású kapcsolóját is. Integrátorok számára a termékskálában négy további programozható funkciógombbal készülő verziók is találhatók, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy további alkalmazásokat is tetszés szerint irányíthassanak.

Mindegyik mikrofon széles frekvencia- és érzékenységi skálával rendelkezik. A visszajátszási hangerő közvetlenül szabályozható a SpeechMike-on, a kiváló hangminőség pedig lehetővé teszi a kristálytiszta hangvisszaadást, melynek segítségével időt lehet megtakarítani.

A Philips digitális diktálási eszközeit már több magyarországi bíróságon és egészségügyi intézményben használják.

A Multisoft Kft. szoftverfejlesztőként a Philips és Siemens nemzetközi projektjeiben vesz részt, a beszédfelismerés illetve egyéb professzionális alkalmazások létrehozásában; emellett a Philips diktálási rendszereinek magyarországi forgalmazójaként is tevékenykedik. Saját fejlesztésű hirdetéskezelő rendszerét, az Adline-t megelégedéssel használja a HVG, a Pesti Est és a 168 Óra. Legrégebbi Microsoft Navision ERP-rendszer értékesítőként jelenleg 70 kis- vagy középméretű ügyfelet tudhat magáénak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés