Connect with us

technokrata

Kibővült a hatásköre a HP Magyarország HR igazgatójának

Dotkom

Kibővült a hatásköre a HP Magyarország HR igazgatójának

A szakember feladatköre már 2005. május 1-jétől is jelentősen kibővült.

November 1-jével Szilágyi Géza – eddigi országos HR vezető – hatásköre kibővült az európai feltörekvő piacokéval (Country HR Manager for Hungary and EEM).

A szakember jelenlegi munkakörének betöltése mellett átveszi Dietmar Eglhofer feladatkörét is, vagyis a horizontális HR menedzsmentet az EEM régión belül (Románia, Bulgária, Horvátország, Szlovénia, Szerbia-Montenegró és Macedónia). Az új hatáskörrel Szilágyi Géza a magyarországi igazgatósági tagság mellett az EEM régióbeli igazgatóság tagjává is vált.

Néhány szó Szilágyi Gézáról
Szilágyi Géza 1999-től először a Compaq Magyarország, majd a HP-Compaq fúziót követően, 2002. májusától a Hewlett-Packard Magyarország humán erőforrás igazgatója. A szakember feladatköre 2005. május 1-jétől jelentősen kibővült: A magyarországi pozíció ellátása mellett egyidejűleg a HP Közép- és Kelet-Európát, Oroszországot és a FÁK államokat, Afrikát és a Közel Keletet magába foglaló ISE régió belső szolgáltató területein dolgozó munkatársak HR vonatkozású ügyeinek koordinálásáért is felelős. Tagja a vállalat 7 fős regionális humán erőforrás vezetőségének.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák