Connect with us

technokrata

A McAfee 20 százalékos növekedést produkált éves szinten

Dotkom

A McAfee 20 százalékos növekedést produkált éves szinten

253 millió dollár a McAfee harmadik negyedévi bevétele.

A 2005. szeptember 30-ával lezárult harmadik negyedévben a McAfee 253 millió dolláros nettó bevételt ért el. A McAfee harmadik negyedévi nettó nyeresége 23 millió dollár volt, azaz 13 dollárcent részvényenként.

A McAfee fogyasztói bevételei 26 százalékkal nőttek a negyedév alatt, összesen 116 millió dollárra. Az online szolgáltatások bevétele 55 százalékkal nőtt, miközben a negyedévben 1,9 millió új előfizetőt regisztráltak. A McAfee kis- és középvállalkozóktól származó bevételei 11 százalékkal nőttek, a cég 1,198 milliárd dolláros készpénz, illetve piacképes kötvény állománnyal birtokában zárta a negyedévet.

„2005 a kivételes növekedés éve a McAfee számára, technológiailag és értékesítési szempontból egyaránt.” – jelentette ki George Samenuk, a McAfee elnöke és vezérigazgatója. „A stratégiánk működik, ezt igazolják a fogyasztóktól és partnerektől kapott pozitív visszajelzések, illetve ez mutatja a McAfee sikerét, mely a biztonsági megoldásokra való koncentrálásban rejlik.”

Pénzügyi kilátások:
A McAfee 2005 negyedik negyedévére várható 255 – 280 millió dolláros nettó árbevétele körülbelül 24 dollárcentes részvényenkénti pro forma nettó nyereséget jelent. Az egész 2005-ös év tekintetében a cég 990 – 1.015 millió dolláros nettó bevételt vár, ami részvényenként 1,28 és 1,34 dollár közötti pro forma nyereséget jelent. A pro forma nettó eredmény nem tartalmazza a cég átváltható adóssága után fizetett kamatok költségét, az amortizációs költségeket, az alkalmazottak részvényvásárlási opcióhoz kapcsolódó kompenzációs díjakat és bizonyos egyszeri díjakat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák