Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újfajta védelem a megjósolhatatlan biztonsági fenyegetések ellen

Dotkom

Újfajta védelem a megjósolhatatlan biztonsági fenyegetések ellen

A Trend Micro PC-cillin Internet Security 14 átfogó biztonsági megoldást kínál az otthoni és otthoni irodai felhasználóknak.

A megjósolhatatlan rosszindulatú fenyegetések, például az adathalászat, kémprogramok, spam, hackerek, vírusok és hasonló támadások leküzdésére tervezett PC-cillin Internet Security egy automatizált, könnyen használható csomagban kínál átfogóbb biztonságot az otthoni számítógép-felhasználóknak. A legújabb verzió egyesíti az új adathalászat elleni védelmi megoldásokat, valamint továbbfejlesztett vírus-, kémprogram- és spam elleni védelmet biztosít, ezáltal valós idejű védelmet kínál az online csalásokkal és személyazonosság-lopásokkal szemben. A fejlett otthoni hálózati védelem – többek között a fokozottabb szülői felügyelet, a személyes tűzfal, a wi-fi biztonság a hackerek ellen, valamint a központosított felügyelet – nagyobb biztonságot kínál a szülőknek is. Biztosak lehetnek abban, hogy otthoni számítógépes környezetük védelme naprakész, és családjuk nyugodtan internetezhet.

A PC-cillin Internet Security továbbfejlesztett szolgáltatásai elhárítják a számos megjósolhatatlan fenyegetésből adódó, egyre nagyobb problémákat. Egy nemrégiben megjelent Trend Micro tanulmány szerint a vírusvédelemmel rendelkező otthoni számítógép-felhasználók több mint egyharmada véli úgy, hogy már esett rosszindulatú támadás – például kémprogram, vírus vagy spam – áldozatául. Az eredmények megerősítik annak szükségességét, hogy a felhasználók átfogóbb, többféle fenyegetés elleni védelmet telepítsenek otthon.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés