Connect with us

technokrata

Tölts és telefonálj! – új energiaforrás a piacon

Dotkom

Tölts és telefonálj! – új energiaforrás a piacon

Extra energia a mobilodnak vészhelyzetben! Az Extra Power egy tartalék energiaforrás a lemerült akkumulátor feltöltéséhez. Egyszerűen csak a készülékhez kell csatlakoztatni, és egy órányi beszélgetést tesz lehetővé.

Már Magyarországon is kapható a mobiltelefonokhoz kifejlesztett Extra Power vészakkumulátor. A termék korlátlan szabadságot nyújt a mobilosoknak, hiszen az Extra Power tulajdonosoknak akkor sem kell kétségbe esniük, ha az utcán, a vonaton, a metrón, egy kiránduláson, vagy éppen egy olyan vészhelyzetben, mint egy baleset, lemerül a telefonjuk, és a közelben sehol egy konnektor, vagy valami más energiaforrás. A mobiltelefonra csatlakoztatott Extra Power 1 órányi kötetlenül felhasználható beszélgetési időt biztosít a tulajdonosának, tehát ugyanúgy felhasználható egy alkalommal egy órás beszélgetésre, mint akár hatvan egypercesre.

Az Extra Power csatlakoztatását követően a lemerült telefonról azonnal kezdeményezhetőek, és fogadhatóak a hívások. Az akkumulátor öt évig használható, újra tölteni azonban nem lehet. Az Extra Power, mivel egy kártyanaptár méretével azonos, könnyedén elfér akár egy nadrágzsebben is. Az Extra Power a Nokia telefonokhoz közvetlenül, míg más márkájú telefonokhoz adapterrel csatlakoztatható.

A környezetbarát Extra Power energia ára körülbelül 1500 forint. Az adapterek (Sony- Ericson, Siemens, Motorola, Samsung) közel 400 forintos egységáron kaphatóak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

huawei mate 30 pro
honor
iphone 12

SmartPhone

Ezért várjuk a leginkább az iPhone 12 érkezését

2020. január 24. péntek
2020 legjobban várt okostelefonjai

SmartPhone

Ezek 2020 legjobban várt okostelefonjai

2020. január 23. csütörtök
magicwatch

Dotkom