Connect with us

Hirdetés

technokrata

IBM a közoktatásban

Dotkom

IBM a közoktatásban

A 3/2005. (III. 1.) OM rendeletben meghatározott informatikai hardvereszköz beszerzésére kiírt közbeszerzési eljárás eredményesen lezárult. Az eljárásban a nyertes ajánlatot az IBM Magyarországi Kft. tette.

Az eljárás eredményeként az EDUCATIO Társadalmi Szolgáltató Közhasznú Társaság az IBM Kft.-vel 2005. október 21. napján keretszerződést kötött, mellyel megnyílt a lehetőség arra, hogy a közoktatási intézményfenntartók – az általuk fenntartott közoktatási intézmények igényei alapján – a fent nevezett normatíva terhére hardvereszközöket rendeljenek meg.

A megrendelés folyamata a következő:
1. A fenntartó által fenntartott közoktatási intézmények 2005. október 28-án 15:00 órától 2005. november 8. 16:00 óráig férhetnek hozzá a megrendelő modulhoz, melyen keresztül kiválaszthatják az általuk használni kívánt hardvereszközöket, a rájuk eső támogatási összeg erejéig. A közoktatási intézmények miután kiválasztották a megrendelő modulban a megszerezni kívánt eszközöket, és miután meggyőződtek arról, hogy az általuk összeállított terméklistában valamennyi, az általuk kiválasztott hardvereszköz szerepel, a felületről kinyomtatják a bérleti szerződést. (Az intézmények által igényelt eszközök automatikusan megjelennek az általuk kinyomatott szerződésben csakúgy, mint a teljesítés helyeként az igénylő intézmény székhelye.)

2. A közoktatási intézmény az általa kinyomtatott bérleti szerződést haladéktalanul köteles a fenntartójához eljuttatni annyi példányban, amennyiben azt a fenntartó kéri. A fenntartó – a közoktatási intézmény által megküldött – bérleti szerződést aláírja, és közoktatási intézményenként legalább 2, egymással mindenben egyező példányban az IBM Kft. részére postai úton megküldeni, legkésőbb 2005. november 11-éig. Az aláírást követően a fenntartó a már aláírt bérleti szerződés 1 példányát eljuttatja a +36-1-382-5501 faxszámra. A fenntartó ezen aláírt szerződés útján rendeli meg az intézményi által igényelt eszközöket.

3. Az IBM arra kéri a fenntartókat, hogy – a közbeszerzési törvény előírásainak megtartása érdekében – az intézményeiket haladéktalanul hívják fel a bérleti szerződés fenntartónak történő megküldésére.

4. Az igények teljesítése – azaz az eszközök leszállítása – a megrendelések (bérleti szerződések) beérkezési ütemében kerül kielégítésre úgy, hogy annak alapján a normatíva jogszerű felhasználására sor kerülhessen.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés