Connect with us

Hatékony a madár

Dotkom

Hatékony a madár

Díjat kapott a madaras kampány.

Újabb értékes díjjal jutalmazták a Magyar Telekom (MT) kommunikációs tevékenységét. A telekommunikáció kategóriában az MT-nek még a Matáv-érában készült vezetékes vonalértékesítő (madaras) kampánya nyerte el az idén a magyarországi Arany Effie-t és a Platina díjat is.

Az Effie-díjat a reklámkampányok hatékonyságáért ítélik oda, hét kategóriában osztják ki, a kategóriákon felül pedig létezik egy Platina-díj is, amelyet az összes nevezett kampány közül a leghatékonyabb kapja. Ez a harmadik olyan év, amikor a Matáv nem üres kézzel jön haza. Tavaly még az XL kampány kapott Arany Effie-t, tavaly előtt pedig a Csevegő Bronzot.

A telekommunikációs piacon a mobiltelefonok erős penetrációja kedvezőtlenül érinti a vezetékes piacot. A díjazott reklám hatékonyságát bizonyítja, hogy a madaras kampány eredményeképpen 2005 elejére a megkérdezettek több mint 61 százaléka spontán módon a vezetékes telefonnal azonosította, illetve kötötte össze a hosszú, fontos beszélgetéseket.

Az Effie-díj a reklámszakma egyik legkiemelkedőbb elismerése világszerte. Az egyetlen olyan szakmai elismerés, amely együtt kezeli a kreativitást a marketing- és reklámcélok sikeres megvalósításával, azaz az egyetlen, amely a reklámok valódi célját, az elért piaci eredményt díjazza.

Elnevezése ennek megfelelően az angol “efficiency”, illetve “effectiveness” kifejezésekből ered. Több évtizedes múltja, egyszerű és jól átlátható zsűrizési rendje az Effie-t a tökéletes marketingkommunikáció szimbólumává avatta.

A díj odaítélésére évente kerül sor, díjazva az elmúlt év legsikeresebb reklám- és marketing-kommunikációs tevékenységét, azt a kampányt, amely a legjobb hatásfokkal érte el a kitűzött célt.

Az eredményesség vizsgálata a piac által elfogadott adatok, illetve bizonyítható eredmények alapján történik. Értékeléskor a kampány kreatív kivitelezését csak, mint a hatékony reklámozás egyik elemét veszik figyelembe.

Az Effie a “vonal feletti” reklámeszközök használatára koncentrál.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő