Connect with us

Automatikus szalagos biztonsági másolatkészítés kis- és középvállalatoknak

Dotkom

Automatikus szalagos biztonsági másolatkészítés kis- és középvállalatoknak

Dupla kapacitás és sebesség.

A Fujitsu Siemens Computers FibreCAT TX10 PacketLoader rendszere kompakt, megbízható és nagy teljesítményű megoldás az automatikus biztonsági másolatkészítéshez és helyreállításhoz. Az új VXA-320 szalagos meghajtóra épülő eszköz elődjének, a VXA-2 PacketLoader kapacitásának és átviteli sebességének kétszeresét nyújtja. Helytakarékos, 1U magas, 10 kazettanyílással rendelkező rack-egység, amely nagyfokú megbízhatósághoz és maximális teljesítményhez juttatja a kis- és közép vállalatokat (KKV) és a fiókirodákat.

A biztonságos adattárolás a kis- és középvállalatoknál is fontos sikertényező. Ennek ellenére ebben a méretszegmensben sok cég nem védekezik kellőképpen az adatvesztés ellen. A kimondottan KKV-igényekre szabott FibreCAT TX10 PacketLoaderrel a vállalatok professzionális minőségben végezhetik el fontos adataik biztonsági mentését és helyreállítását. A rendkívül hibatűrő, csúcsteljesítményű rendszer könnyű kezelhetősége, automatizáltsága és karbantartásának rugalmas jellege is említést érdemel, kedvező ára pedig kimondottan vonzóvá teszi. Az új FibreCAT TX10 PacketLoader kitűnően illeszkedik a Fujitsu Siemens Computers KKV tároló kínálatába, és jól kiegészíti többi termékét, köztük a FibreCAT N20i file- és nyomtatószervert és a FibreCAT N40i NAS- és iSCSI-megoldást.

A FibreCAT TX10 PacketLoader maximális tárkapacitása 3,2 terabyte, legnagyobb átviteli sebessége pedig 80 gigabyte/óra. A szalagokat 500 alkalommal lehet újraírni és elolvasni – ez a DAT-rendszerekre jellemző érték ötszöröse. Mivel a FibreCAT TX10 PacketLoader teljesen automatikusan választja ki a kazettákat a megfelelő nyílásból és helyezi vissza őket a biztonsági másolatkészítés befejezésekor, megspórolja a manuális kazettacsere feladatát. Az automatikus biztonsági mentés 10 munkanapon keresztül nem igényel emberi beavatkozást. A FibreCAT TX10 PacketLoader ily módon kiiktatja a potenciális hibaforrást jelentő folyamatokat és csökkenti a biztonsági másolatkészítés idő- és költségigényét, ami erőforrásszűke esetén kiemelten fontos szempont.

Az eszköz adat-helyreállításkor vonalkód olvasóval gyorsítja a leolvasási folyamatot, és ezzel minimumra szorítja a helyreállítás átfutási idejét.

A FibreCAT TX10 PacketLoader nemcsak írni és olvasni, hanem formázni is tudja elődje kazettáit. Így a VXA-2 szalagokkal dolgozó felhasználók új kazetták vásárlása nélkül is élvezhetik az új eszköz előnyeit.

A FibreCAT TX10 PacketLoader 2005 novemberében kerül a magyar piacra.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő