Connect with us

Hirdetés

technokrata

Arculatváltás az LLP-nél

Dotkom

Arculatváltás az LLP-nél

Az LLP új egységes arculatot és logót vezet be.

Az üzleti és pénzügyi megoldásokat képviselő, Kelet- és Közép-Európa 7 országában jelen lévő, prágai központú LLP Csoport megújult logóval, szlogennel és egységes arculattal kívánja kifejezni a cég növekedését, fejlődését és az innováció iránti folyamatos elkötelezettségét a tanácsadás és szoftver fejlesztés területén.

„Logónk és arculatunk frissítésével a kelet-közép-európai régióban és azon túlmenően, a kimagasló szolgáltatásnyújtás iránti elkötelezettségünket hangsúlyozzuk ki az üzleti szoftverek, valamint a tanácsadás és a fejlesztés területén” – mondta Adam Bager, az LLP Csoport elnöke.

Barbara Dreska, az LLP Csoport ügyvezető igazgatója szerint friss, nyitott és előre mutató lendületet mutat az új logó: „Arra utal, hogy – mint mindig – összpontosítottak, erősek és progresszívek vagyunk, továbbá folyamatosan gyarapítjuk tudásunkat, képességeinket ügyfeleink magasabb színvonalú kiszolgálásának érdekében. Ezért például az év közepén beindítottuk új szoftverfejlesztési üzletágunkat, hogy mély technikai tudásunkat felhasználva innovatív megoldásokat fejlesszünk ügyfeleink számára.”

A prágai Whizz tervező cég által megalkotott új logó a korábbinak egyfajta kibontakozása, amely a körgyűrűvel és a zöld gömbbel az LLP dinamizmusát és kiválóságát ábrázolja, miközben fiatalos érzést és növekedést sugall a vállalatról.

Az új, hét országot átfogó egységes arculat egyben új szlogen bevezetését is jelenti: Consulting. Technology. Innovation. „Az új szlogen sokkal inkább a képességeinkre, mint a termékeinkre fókuszál.” – mondta Adam Bager. “A meglévő és potenciális ügyfeleink számára világossá teszi, hogy hatalmas tapasztalatunkra alapozva a lehető legjobb megoldások megalkotásában vagyunk elkötelezettek.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés