Connect with us

technokrata

Trend Micro: elsőség a biztonságos tartalomkezelésben

Dotkom

Trend Micro: elsőség a biztonságos tartalomkezelésben

Az IDC kutatás a Trend Micro-t hozta ki az összehasonlító felmérés győzteseként.

A Trend Micro bejelentette, hogy az IDC legutóbbi, Worldwide Secure Content Management 2005 – 2009 (Biztonságos Tartalomkezelés Világszerte 2005-2009) című jelentésében a három vezető biztonságos tartalomkezelés szállító közül a Trend Micro-t jelölte meg a leggyorsabban fejlődő vállalatként. Az IDC jelentése alapján a biztonságos tartalomkezelés piaca vírusvédelmi, üzenetbiztonsági és webszűrő megoldásokból áll.

Az IDC kutatásai szerint 2004-ben a biztonságos tartalomkezelés piaca 28 százalékkal növekedett. Ugyanezen idő alatt a Trend Micro 35,7 %-os növekedést ért el – ami nem csak a piaci átlag feletti érték, de meghaladja két legnagyobb versenytársa együttes növekedésének mértékét is. A jelentésben az IDC kiemelte a Trend Micro spam- és tartalomszűrő megoldásokat is magában foglaló, üzenetkezelési biztonságból származó bevételét, amely 45,3%-kal növekedett 2004-ben.

„A kémprogramok, az adathalászat és a spamek készítőit egyre inkább a pénzszerzés motiválja. A siker érdekében a Trend Micro gyorsan alkalmazkodott a biztonsági fenyegetések fejlődéséhez és válaszolt a piac kihívásaira.” – mondta Brian Burke, az IDC kutatási vezetője.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák