Connect with us

technokrata

Telefon- és pénzadományok a Telenor Csoporttól

Dotkom

Telefon- és pénzadományok a Telenor Csoporttól

Mobilkészülékekkel segít a pakisztáni földrengés károsultjainak a Pannon GSM.

A Pannon GSM a Magyar Vöröskereszt és a pakisztáni Vörös Félhold segítségével 625 mobilkészüléket juttat el a természeti katasztrófa rászoruló áldozataihoz. A segítségnyújtást összehangolják a Pannon GSM tulajdonosa, a Telenor helyi leányvállalata erőfeszítéseivel.

A Telenor Pakistan a Telenor Csoport segítségével 65 millió rúpiával (körülbelül egy millió euró) járul hozzá a pakisztáni Vörös Félhold és a pakisztáni államelnök segélyalapjához, emellett ingyenes kommunikációs lehetőséget biztosít mind a katasztrófavédelmi szervezetek, mind a károsultak részére. Ehhez az erőfeszítéshez járul hozzá a Pannon GSM azzal, hogy mobilkészülékeket adományoz a rászorulóknak.

„Szomorú, hogy az idei évben itthon, Magyarországon, Erdélyben, illetve távoli vidékeken is számos természeti csapást éltünk meg. A Pannon GSM kötelességének tartja, hogy ilyenkor az érintettek segítségére siessen, pénzadományokkal, segélyvonal működtetésével, eszközökkel segítsen. Meggyőződésünk, hogy a magyar gazdaság meghatározó társaságaként, egyúttal egy globális vállalatcsoport tagjaként felelősséggel tartozunk a bajbajutottakért” – jelentette ki Ove Fredheim, a Pannon GSM vezérigazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák