Connect with us

Hirdetés

technokrata

Integrált marketing egyszerűen

Dotkom

Integrált marketing egyszerűen

Három korszerű alkalmazást mutatott be a SAS a marketing tevékenység hatékonyabbá és jövedelmezőbbé tételére, a valódi vevőorientáció megvalósítására.

A kommunikációs csatornák bővülésével, a vállalatok minden lehetőséget megragadnak, hogy információval bombázzák a fogyasztókat. A kampányok tervezésekor ezért a marketingvezetők számára egyre nagyobb kihívást jelent, hogy ezen az információáradaton keresztül megfelelő hatékonysággal érjék el célcsoportjaikat. A SAS három új alkalmazást mutatott be, amelyek megoldást kínálnak a marketinginformációs rendszerek összehangolására, a stratégiai szemléletű integrált marketing megvalósításához.

A megfelelő marketing információs rendszer ma már nélkülözhetetlen feltétele a vállalati szintű vevőorientáció, illetve az integrált marketing kialakításához. A kampányok megtervezését és lebonyolítását az informatika olyan eszközökkel támogatja, amelyek hatékony tervezést és koordinációt valamint folyamatos visszacsatolást tesznek lehetővé a marketing vezetők számára. Az integrált marketing nem más, mint a marketing stratégia feladatainak optimalizálása, illetve a vállalati stratégiába történő integrálása biztosítva azt, hogy a vállalati célkitűzések valamint a vevőorientáció összehangoltan érvényesüljenek a marketing tevékenységeken keresztül.

A SAS szoftvermegoldásai nagyobb teljesítménnyel, felhasználóbarát kezelőfelülettel, valamint automatizált funkciókkal segítik a stratégiai szemléletű integrált marketing kialakítását, valamint az internetes marketing eszközök használatát.

Vevőorientáció ügyfélismerettel
A SAS Marketing Automation szoftver átfogó adatkezelést és részletes ügyfél-analitikát kínál. Újdonságai a tovább fejlesztett valós idejű integrációs képességei, az elosztott vagy távoli felhasználóknak biztosított hatékonyabb webes kezelőfelület, valamint a még rugalmasabb kimutatás-készítési és ütemezési funkcionalitás. Felhasználva a szakterületi adatelemzési tapasztalatait a SAS úgy fejlesztette ki Marketing Automation szoftverét, hogy teljes áttekintést adjon az ügyfelekről, automatizált funkciói pedig valóban hatékonnyá tegyék a kampányok tervezését, ütemezését, végrehajtását és elemzését.

Az ügyfelek értékelik, amit a SAS Marketing Automation kínál. Csak ebben az évben több mint 50 szervezet döntött úgy, hogy marketingmunkájának technológiai platformjaként ezt a megoldást választja. Idén olyan vállalatok vásárolták meg a szoftvert világszerte, mint az MLB Advanced Media, a US Bank, az Automobile Association (AA), az Old Mutual, a Telecom Italia, a Santander Bank és a Codan Trygg Hansa. A SAS Marketing Automationt úgy tervezték, hogy teljes körűen a SAS iparági intelligencia megoldásaiba illeszkedjen, és lehetővé tegye a marketingfeladatok gyorsabb végrehajtását a banki, biztosítási valamint a kommunikációs tevékenységet végző szolgáltatók számára.

Integrált marketing vállalati célok szerinti optimalizációval
A SAS Marketing Optimization szoftver matematikai alapú optimalizálással nyújt segítséget ahhoz, hogy tervezhetővé és rangsorolhatóvá váljon az ügyfelek felé irányuló kommunikáció, és elősegíti a kommunikáció megfelelő térbeli és időbeli elosztását, növelve a kampányok sikerességét. A SAS Marketing Optimization önállóan vagy a SAS Marketing Automation kiegészítéseként is alkalmazható.

E-mail marketing
Az integrált marketing komplex eszközrendszerének ma már szerves része az internet. A Direkt Mail-ek eljuttatásának egyik népszerű módja az e-mail használata. A SAS ehhez is kínál teljes körű megoldást; a SAS E-mail Marketing szoftvert, amely segítségével a marketingesek házon belül tervezhetnek, kivitelezhetnek és tesztelhetnek nagy méretű e-mail kampányokat, illetve összekapcsolhatják azokat más csatornákkal, marketingakciókkal. A SAS E-mail Marketing legújabb verziója könnyen használható kezelőfelületet és kimutatás-készítést kínál a marketing vezetők számára, valamint tartalomszerkesztőként integrálódik a Microsoft FrontPage termékébe.

Vevőorientált üzleti intelligencia
A három új termék, valamint a SAS Web Analytics és a SAS Interaction Management alkotja a SAS Customer Intelligence termékcsaládját, amelynek integrált megoldásaival a szervezetek valóban vevőorientálttá válnak; könnyen megérthetik ügyfeleik igényeit, megfelelően alkalmazhatják az így nyert ügyfélismereteket és mérhetik marketing és értékesítési tevékenységeik hatékonyságát.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés