Connect with us

HP Informatika a folyamatos sörellátásért: egy óra leállás akár 800 hektoliter sör kiesését is okozh

Dotkom

HP Informatika a folyamatos sörellátásért: egy óra leállás akár 800 hektoliter sör kiesését is okozh

Magyarország egyik vezető sörgyártója a HP-t választotta informatikai kockázatkezelési stratégiája elkészítésére és megvalósítására.

A HP Magyarország bejelentette, hogy mintegy két éves munka eredményeként elkészült Magyarország egyik legnagyobb élelmiszeripari vállalata, a Dreher Sörgyárak Rt. komplex IT üzemfolytonossági megoldása. A munka üzletfolytonossági stratégia elkészítésével indult, melynek során a HP szakértői felmérték a vállalat informatikai igényeit, a Dreher rendelkezésre álló erőforrásait és informatikai rendszerének állapotát. Szakértői vizsgálatuk során azonosították a vállalat informatikai rendszerét veszélyeztető legfontosabb kockázatokat és problémákat, majd megfelelő ajánlásokat dolgoztak ki azok semlegesítésére. A következő fázis az ezen ajánlások alapján a legfontosabb, üzletmenet folytonosságot fenyegető IT oldali kockázatokra történő megoldás megvalósítására indított projekttel folytatódott. Ennek keretében a Dreher fő adatközpontját külső szerverteremben helyezték el, erőforrás-kihelyezési konstrukcióban üzemeltetve az infrastruktúra ezen részét. A projekt részeként a Dreher éles üzemi hardverparkja is frissítésre került, valamint a régi adatközpont backup-site-ként működik tovább. Az új hardverparkra történő migráció során, a technológiaváltás miatt jelentős hatékonyságnövelést sikerült elérni a vállalati alkalmazások működése terén is.

„A Dreher Sörgyárak Rt. úgynevezett FMCG (Fast Moving Consumer Goods, vagyis nagy forgási sebességgel fogyó fogyasztási cikkket előállító) vállalat, így egész működésének, piaci teljesítményének egyik alapja a megfelelően kiépített informatikai infrastruktúra” – nyilatkozta Holczinger Tamás, a Dreher Sörgyárak Rt. informatikai vezetője. „A vállalat üzletmenete, a kulcsfontosságú funkcióink, mint amilyen a gyártás, a szállítás és logisztika, a kereskedelem, a marketing, mind a legfrissebb, üzletileg kritikus fontosságú információk folyamatos hozzáférhetőségén alapulnak. A HP segítségével a meglévő informatikai erőforrásainkat hatékonyabban, rugalmasabban használhatjuk, jobban kiszolgálhatjuk a felhasználóinkat, a HP pedig folyamatos rendelkezésre állást és egyenletes szolgáltatásminőséget garantál.“Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő