Connect with us

technokrata

Vírus- és tűzfalvédelem az MSN-t használóknak

Dotkom

Vírus- és tűzfalvédelem az MSN-t használóknak

A McAfee megújította szerződését MSN-nel, így a szolgáltatás prémium előfizetői továbbra is élvezhetik a McAfee VirusScan és Personal Firewall Plus alkalmazások előnyeit.

A McAfee VirusScan felfedezi, blokkolja és eltávolítja a vírusokat, kémszoftvereket, férgeket, trójaiakat. Automatikusan átvizsgálja a fájlokat, a letöltéseket és a fenyegető üzenetek, e-mailek csatolt állományait. Az automatizált, naponta frissített VirusScan védelme a McAfee világszintű vírus és kémszoftver megfigyelő tevékenységével kiegészülve segít megvédeni a fontos digitális fájlokat és személyes információkat, megakadályozva a személyes adatok ellopását és a számítógép teljesítményének csökkenését.

A McAfee Personal Firewall Plus állandóan figyeli a felhasználó szélessávú vagy drótnélküli Internet kapcsolatait, megelőzve a nem kívánt forgalmat a számítógépen, meggátolja a hackerek támadásait, illetve a személyes információkhoz való kéretlen hozzáférést és azok terjesztését.

Az MSN prémium része a McAfee SecurityCenter felméri a felhasználó rendszerét, a Security Index segítségével informálja és figyelmezteti a felhasználót a PC biztonsági hiányosságairól, majd javaslatokat tesz a gép gyors védelmének érdekében.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák