Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új PeopleSoft és TimesTen szoftververziók az Oracle-től

Dotkom

Új PeopleSoft és TimesTen szoftververziók az Oracle-től

Egyre több felhasználó igényel olyan szabványokra épülő megoldást, amellyel a nagy mennyiségű adatot kezelő alkalmazások azonnali válaszidővel reagálhatnak, rendkívül rugalmasan méretezhetők, és folyamatosan rendelkezésre állnak.

Az Oracle – ígéretéhez híven – folytatja a PeopleSoft termékcsaládjainak támogatását és fejlesztését. Ennek jegyében bemutatta a PeopleSoft Enterprise Supplier Relationship Management (SRM), a PeopleSoft Enterprise Supply Chain Management (SCM), valamint a PeopleSoft Enterprise Financial Management új, 8.9-es verzióit Az új termékváltozatok már az Oracle Project Fusion átfogó koncepcióját tükrözik, amely az új funkciók mellett egyértelmű fejlesztési útvonalat jelöl ki a következő generációs vállalati alkalmazásokhoz. A vállalat szintén bejelentette, hogy már kapható a nemzetközi kereskedelmi forgalomban az Oracle TimesTen In-Memory Database Release 6.0. Ez a TimesTen 2005. júniusi felvásárlása óta az első frissítése az Oracle adatbázisok működését a memóriában való adatkezeléssel felgyorsító megoldásnak.

PeopleSoft Enterprise Supplier Relationship Management 8.9
A PeopleSoft SRM 8.9 három területen nyújt új előnyöket. A szállítókiválasztás optimalizálásával és a teljes költségen alapuló modellezéssel megtalálható az optimális egyensúly az ár, az egyéb költségek, a minőség, a kockázat és az innovatív tartalom között. Másrészt az átfogó szerződés-nyilvántartással a szerződéskötéskor kialkudott engedmények a szerződés teljes élettartama során következetesen érvényesíthetők, vagyis realizálhatók a potenciális megtakarítások. Harmadszor pedig a rendszerbe „beépített” legjobban bevált beszerzési módszerek leegyszerűsítik az igénylések menetét, így a vállalatnál szélesebb körben terjedhet el az ésszerűen szabályozott számítógépes igénylés, és a megoldás segít kordában tartani a szolgáltatásokra fordított összegeket

PeopleSoft Enterprise Supply Chain Management 8.9
A PeopleSoft Enterprise SCM 8.9 számos jelentős szakágazati funkcióval bővült. Az egyes iparágak speciális igényeit célzó fejlesztések olyan bevált gyakorlati módszerekre épülnek, amelyekkel a vállalatok átfogó üzleti folyamatokba szervezve tevékenységüket rugalmasan igazodhatnak ügyfeleik változó rendelésteljesítési igényeihez.

A PeopleSoft Enterprise SCM 8.9 világosan definiált telepítési, konfigurálási és integrálási műveletei megkönnyítik az alkalmazás teljes élettartamának felügyeletét.

A PeopleSoft Enterprise SCM 8.9 további új jellemzői: a pontos és gyors teljesítést szolgáló készletgazdálkodási motor, a nagykereskedelemi disztribúció támogatása, az önkiszolgáló funkciók gyorsabb bevezetése, a beszerzéstől a szállítói számlák kifizetéséig terjedő folyamatok automatizálása a leginkább bevált módszerek alapján.

Enterprise Financial Management 8.9
Az új programverzió a felhasználók által sugalmazott számos tökéletesített funkció mellett új alkalmazási modulokat is tartalmaz. Kiváló alapot nyújt a PeopleSoft-felhasználóknak az Oracle következő generációs vállalati alkalmazásplatformjára, az Oracle® Project Fusion egységes környezetére való átálláshoz.

A szoftver szigorúbb pénzgazdálkodással, átláthatósággal és elszámoltathatósággal segíti a különböző hatósági szabályok érvényesítését, köztük a Sarbanes–Oxley-féle törvény követelményeinek és az International Financial Reporting Standards (IFRS) pénzügyi beszámolókra vonatkozó nemzetközi előírásainak betartását. Emellett számos továbbfejlesztéssel segíti a hatékonyabb projektirányítást és kockázatmérséklést, és új megoldásegyüttessel szolgálja a teljes élettartamra kiterjedő eszközgazdálkodást.

Oracle TimesTen In-Memory Database Release 6.0
Az új verzió nagyban javítja a gyorsítótárazás teljesítményét és rendelkezésre állását, megnöveli a memóriában működő adatbázisok és adat-gyorsítótárak lehetséges méretét, szorosabban együttműködik az Oracle más termékeivel, és szélesebb körű támogatást nyújt az SQL-hez, a Javához és a hasonló ipari szabványokhoz. Ezáltal az Oracle teljes és átfogó adatkezelési megoldást nyújthat a valós idejű, beágyazott és ügyfélközeli rendszerektől egészen a nagyméretű vállalati adatbázisokig és adattárházakig.

Egyre több felhasználó igényel olyan szabványokra épülő megoldást, amellyel a nagy mennyiségű adatot kezelő alkalmazások azonnali válaszidővel reagálhatnak, rendkívül rugalmasan méretezhetők, és folyamatosan rendelkezésre állnak. Ezt felismerve az Oracle gyorsan reagált, és az Oracle TimesTen In-Memory Database működését szorosan integrálva azt az Oracle-adatbázisok valós idejű adat-gyorsítótárává fejlesztette. A 6.0-s verzió az Oracle TimesTen és az Oracle Database legjobb tulajdonságait ötvözi a vállalati adatkezelési környezetekhez szánt integrált valós idejű gyorsítótárazással. Ezáltal a nagy távközlési és pénzügyi szolgáltatók, légitársaságok, utazási irodák, honvédelmi és nemzetbiztonsági szervezetek, illetve az üzletiintelligencia-megoldásokat és szolgáltatásorientált architektúrát alkalmazó, valós idejű működést igénylő más szervezetek élvezhetik az azonnali adatelérés előnyeit az olyan időzítésérzékeny rendszerekben, ahol a siker néha ezredmásodperceken múlhat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés