Connect with us

Mobilinternet, Juniper védelemmel

Dotkom

Mobilinternet, Juniper védelemmel

Az AvantGo, a Sybase leányvállalataként működő iAnywhere mobil internet szolgáltatója hadrendbe állította a Juniper Networks M20 routerét.

A Juniper Networks emellett bejelentette, hogy üzembe helyezte a Juniper Networks ISG 2000 központi tűzfal és behatolásmegelőző hardverét és számos NetScreen-5GT tűzfal/VPN integrált biztonsági célhardvert a hálózati adatforgalom biztonságának garantálása végett.

„A Juniper Networks-re megbízhatósága és egyszerű használhatósága miatt esett a választásunk.” — mondta el Mike Polter, aki az AvantGo hálózati főmérnökeként dolgozik az iAnywhere-nél. „Mióta az AvantGo a Juniperen fut, az M20 router egyetlen hibáját sem észleltük. Erre a tapasztalatra építve az iAnywhere az ISG 2000 integrált tűzfal, VPN és IDP/IPS platform alkalmazása mellett döntött.”

A hálózat megbízhatóságának és stabilitásának fokozása érdekében az AvantGo meglévő hálózati infrastruktúráját a Juniper Networks M20 routereire cserélte le, hogy stabil, egyenletes adatforgalmat biztosítson. A Juniper Networks M20 több szolgáltatást nyújtó és a technika élvonalát képviselő routerei 25,6 Gb/s aggregált half-duplex átbocsátó képességgel rendelkeznek, továbbá 4 flexibilis bővítőkártya-hellyel (FPC); a bővítőkártyák egyenként 3,2 Gb/s átbocsátó képességgel rendelkeznek.

Ezen felül az AvantGo üzemeltetői gárdája hamarosan üzembe állítja a Juniper Networks ISG 2000 tűzfal/VPN berendezést, amely az M20 routereket erős biztonsági szolgáltatásokkal rendelkező, fejlett tűzfal/VPN szolgáltatásokkal teszi teljessé. Az ISG 2000 magas rendelkezésre állású klaszter módban kerül bevezetésre, amely a hálózatnak és az alkalmazásoknak a kívánt biztonsági szintet nyújtja, valamint virtuális magánhálózat (IPSec VPN) és DoS elleni védelmet tartalmaz. Az ISG 2000 a kis csomagoknál is páratlan hatékonysággal működik, a tűzfal 2 Gb/s a VPN 1 Gb/s folyamatos sebességre képes, emellett rugalmassága és széles körű konfigurálhatósága révén a jelenlegi és jövőbeni kifinomult fenyegetésekkel szemben is ütőképes védőeszköz.

Az üzemeltetői gárda a Juniper Networks NetScreen-5GT tűzfal/VPN megoldására épít a távoli rendszeradminisztrátori feladatok és a veszélyek fokozott ellenőrzése érdekében, és ezzel egyben az integrált hálózati és alkalmazási szintű védelmet kihasználva véd a hálózatról érkező támadások ellen.

AvantGo
Az AvantGo az iAnywhere ingyenes szolgáltatása, amely sokrétű és személyre szabott mobil honlapokat továbbít a kéziszámítógépekre és a mobiltelefonok fejlettebb változataira. Napjainkban jó nevű vállalatok százai – köztük az American Airlines, CNET, GN, Rolling Stone és a New York Times – használja ki az AvantGo előnyeit, hogy regisztrált felhasználók millióit érhesse el. Az AvantGo a világhálóra bárhol és bármikor történő csatlakozás lehetőségének kényelmét kínálja, mégpedig függetlenül mindenféle drót nélküli vagy „sync and go” kapcsolattól függetlenül. Az iAnywhere (www.iAnywhere.com) a Sybase (NYSE: SY) leányvállalata. Számos magyar nyelvű tartalom is elérhető az AvantGo szolgáltatásán keresztül.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek

Dotkom