Connect with us

RFID-infrastruktúra fejlesztő céget vásárolt a BEA Systems

Dotkom

RFID-infrastruktúra fejlesztő céget vásárolt a BEA Systems

A ConnecTerra és a BEA az elmúlt évben már számos megoldáscsomag kialakításában működött együtt.

A BEA Systems felvásárolta az RFID (rádiófrekvenciás azonosító) middleware technológia területén úttörőnek számító ConnecTerra-t. A BEA infrastruktúra termékei ezentúl egyszerűvé teszik az RFID-berendezések adatainak integrálását a vállalatok folyamataiba és alkalmazásaiba – adta hírül az Alerant Rt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

Egy AMR kutatási tanulmány szerint a kiskereskedelmi, fogyasztási cikkeket gyártó, forgalmazó cégek, gyógyszeripari, nemzetvédelmi és szállítási vállalatok körében egyre elterjedtebb a rádiófrekvenciás azonosítás. 2005-ben a megkérdezett vállalatok 69 százaléka tervezi az RFID felmérését, kísérleti alkalmazását vagy implementálását. Az RFID segítséget nyújt a készlethiány, az áruhamisítások és selejt visszaszorításában, növeli a nemzetközi szállítmányozás biztonságát.

„A ConnecTerra felvásárlásával a BEA ezentúl az iparág első olyan RFID-infrastruktúráját nyújtja, mely standard alapú, pont-pont jellegű, azaz a nyers RFID-események begyűjtésétől azok megfelelő üzleti adatokká történő konvertálásáig terjed” – mondta a bejelentés kapcsán Alfred Chuang, a BEA System, Inc. elnök-vezérigazgatója.

A ConnecTerra infrastruktúra egyik legfontosabb eszköze a hálózat „peremén”, azaz a helyi üzletben, termelőüzemben, logisztikai központban vagy vállalati szinten telepített szoftver, mely lehetővé teszi az RFID-adatok központi kezelését. A másik RFID-eszköz a megfelelőségi szoftver, melyet kiskereskedelmi és nemzetvédelmi megbízások kezeléséhez használnak. Ahhoz, hogy a nagy tömegű RFID-adatok valóban hasznosíthatók legyenek, létre kell hozni a megfelelő architektúrát, mellyel az adatok csoportosíthatók és üzleti eseményekké konvertálhatók lesznek, majd felhasználhatók új folyamatok kialakítására és automatizálására. A ConnecTerra eszközeit ezért a BEA kibővíti saját infrastruktúra komponenseivel teljes körű megoldást nyújtva az RFID-támogatott üzleti folyamatok kialakításához.

A ConnecTerra és a BEA az elmúlt évben már számos megoldáscsomag kialakításában működött együtt sikeresen. Így például a raklapos és dobozolt, valamint a kiskereskedelmi és mobil áruk nyomonkövetését megoldó rendszerek estében.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom