Connect with us

technokrata

MFG/PRO bevezetés az acéliparban és élelmiszeriparban

Dotkom

MFG/PRO bevezetés az acéliparban és élelmiszeriparban

2005. októberében két új MFG/PRO vállalatirányítási rendszer bevezetés indult el.

A KFKI ISYS Informatikai Kft. bejelentette, hogy két vállalatnál indította el MFG/PRO vállalatirányítási rendszerének bevezetését 2005 októberében. Az egyik bevezetés az acélipar egyik jelentős piaci szereplőjénél zajlik a második pedig az élelmiszeripar területén működő zöldség- és gyümölcsfeldolgozással foglalkozó cégnél kezdődött el.

A KFKI ISYS kiemelkedő gyártóipari referenciákkal rendelkezik köszönhetően a különböző iparágakra kidolgozott egyedi megoldásainak. A rendszer versenyelőnye leginkább rugalmasságában mutatkozott meg. Termelővállalatoknál kiemelt fontosságú az üzemi folyamatok hatékony tervezése és a határidők pontos betartása. A vállalatok azért döntöttek az MFG/PRO rendszer mellett, mert beigazolódott, hogy a jövőben magas szintű támogatást kapnak hatékony működésükhöz.

A KFKI ISYS több élelmiszeripari és nehézipari referenciával rendelkezik. Olyan vállalatok csatlakoztak a rendszer felhasználói táborához, mint a tejiparhoz tartozó Friesland Hungária Rt., a gabona feldolgozással foglalkozó Cerbona Rt., vagy a húsfeldolgozással foglalkozó Zalabaromfi Rt. A nehéziparban MFG/PRO bevezetést hajtott végre a DUNAFERR Lemezalakító Kft.-nél.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák