Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vezető pozícióban a Check Point SSL VPN megoldása

Dotkom

Vezető pozícióban a Check Point SSL VPN megoldása

A Tolly Group által készített, független vizsgálat eredménye szerint, a Check Point Connectra, amely egy teljes szolgáltatást nyújtó webes adatbiztonsági gateway, jobb biztonsági megoldást kínál, mint a konkurensek által kínált SSL VPN megoldások.

A Check Point, a Cisco F5, és a Juniper biztonsági megoldásokat 10 szigorú tesztnek vetették alá, amelyek során különféle általános, biztonsági hibával való visszaélésen alapuló támadásnak tették ki őket annak meghatározására, hogy a készülékek észlelnek-e és megállítanak-e egyes jól-ismert, az SSL VPN kapcsolaton át indított támadásokat. A tesztelt termékek között szerepelt: a Check Point Connectra NGX, az F5 Networks FirePass, a Cisco Systems VPN 3000 Series Concentrator és a Juniper Networks Secure Access. Példaként említhető, hogy webes támadásokkal folytatott tesztek során a Connectra NGX megfelelt mind a nyolc tesztben. Mind az F5 FirePass 1000, mind a Juniper NetScreen-SA 1000 nyolc tesztből hétben kudarcot vallott, a Cisco VPN Concentrator-a pedig a nyolc közül egy tesztet sem teljesített. Más, valós életből vett teszteredményeket lásd a jelentésben.

A Tolly Group jelentésének eredményei bebizonyították a Connectra vezető pozícióját az alábbi területeken:
– Mélységi adatbiztonsági védelem – A Connectra az iparág olyan SSL VPN megoldása, amely átfogó adatbiztonsági vizsgálatot kínál a gateway-en.
– Jelentős mértékű adatbiztonsági TCO javulás – Az integrált biztonsági szolgáltatások, úgymint a behatolás elleni védelem, web alkalmazás és végpont adatbiztonsági funkcionalitás csökkenti az SSL VPN megoldások biztosításának költségét és bonyolultságát.
– Egységes menedzsment architektúra – A Connetra, akárcsak más Check Point gateway-ek, ugyanarról a menedzsment konzolról kezelhető, ily módon egyszerűsítve a bevezetést és csökkentve rendszeradminisztráció költségeit, míg más szállítók különálló menedzsmentet igényelnek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés