Connect with us

Vezető pozícióban a Check Point SSL VPN megoldása

Dotkom

Vezető pozícióban a Check Point SSL VPN megoldása

A Tolly Group által készített, független vizsgálat eredménye szerint, a Check Point Connectra, amely egy teljes szolgáltatást nyújtó webes adatbiztonsági gateway, jobb biztonsági megoldást kínál, mint a konkurensek által kínált SSL VPN megoldások.

A Check Point, a Cisco F5, és a Juniper biztonsági megoldásokat 10 szigorú tesztnek vetették alá, amelyek során különféle általános, biztonsági hibával való visszaélésen alapuló támadásnak tették ki őket annak meghatározására, hogy a készülékek észlelnek-e és megállítanak-e egyes jól-ismert, az SSL VPN kapcsolaton át indított támadásokat. A tesztelt termékek között szerepelt: a Check Point Connectra NGX, az F5 Networks FirePass, a Cisco Systems VPN 3000 Series Concentrator és a Juniper Networks Secure Access. Példaként említhető, hogy webes támadásokkal folytatott tesztek során a Connectra NGX megfelelt mind a nyolc tesztben. Mind az F5 FirePass 1000, mind a Juniper NetScreen-SA 1000 nyolc tesztből hétben kudarcot vallott, a Cisco VPN Concentrator-a pedig a nyolc közül egy tesztet sem teljesített. Más, valós életből vett teszteredményeket lásd a jelentésben.

A Tolly Group jelentésének eredményei bebizonyították a Connectra vezető pozícióját az alábbi területeken:
– Mélységi adatbiztonsági védelem – A Connectra az iparág olyan SSL VPN megoldása, amely átfogó adatbiztonsági vizsgálatot kínál a gateway-en.
– Jelentős mértékű adatbiztonsági TCO javulás – Az integrált biztonsági szolgáltatások, úgymint a behatolás elleni védelem, web alkalmazás és végpont adatbiztonsági funkcionalitás csökkenti az SSL VPN megoldások biztosításának költségét és bonyolultságát.
– Egységes menedzsment architektúra – A Connetra, akárcsak más Check Point gateway-ek, ugyanarról a menedzsment konzolról kezelhető, ily módon egyszerűsítve a bevezetést és csökkentve rendszeradminisztráció költségeit, míg más szállítók különálló menedzsmentet igényelnek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom