Connect with us

technokrata

Perspectives 2005: Innováció és hatékonyság

Dotkom

Perspectives 2005: Innováció és hatékonyság

A héten került sor az Epicor 13. éves globális felhasználói konferenciájára. A Perspectives 2005 „Innovációra és hatékonyságra” ösztönzi felhasználóit, partnereit és az iparág szakértőit.

A középvállalati piac számára fejlesztett vállalati szoftvermegoldások szállítója, az Epicor Software Corporation október 16-19-én tartotta éves felhasználói konferenciáját Las Vegasban, a Caesar’s Palace-ben. Az Epicor felhasználói és partnerei a világ minden tájáról regisztrálták magukat, hogy részt vehessenek a „Perspectives 2005” elnevezésű konferencián, ahol tucatnyi, információban gazdag eseményt, előadást, gyakorlati foglalkozást és esettanulmány-bemutatót tartottak az Epicor minden egyes termékcsaládjáról (Enterprise, Manufacturing és iScala).

Az idei év témája az „Innováció és hatékonyság” volt, amely napjaink két kulcsfontosságú kérdésére reflektál globális szinten. A középpiaci vállalatoknak folyamatosan meg kell újulniuk versenyképességük megőrzése érdekében, s azért, hogy képesek legyenek lépést tartani a valós idejű vállalati környezet kialakulásának köszönhető felgyorsult gazdasággal.

Az idei rendezvényen az Epicor termékbemutatón és gyakorlati foglalkozásokon keresztül ismertette a résztvevőkkel, miként támogatják az Epicor megoldásai az innovációt és miként tehetik a felhasználók hatékonyabbá üzletvitelüket az Epicor segítségével. A konferencia kapcsolatépítési lehetőségként is szolgált az Epicor felhasználói, partnerei, a vállalatvezetők és termékszakértők számára, akik a világ minden pontjáról érkeztek.

A Perspectives 2005-ön mutatkozott be a Megoldások csarnoka (Hall of Solutions), ahol a résztvevők egy gyakorlati fórum keretein belül találkozhattak a termékszakértőkkel, és kaphattak elsőként betekintést az Epicor megoldásai által használt legfrissebb technológiákba. A Partnerpavilon (Partner Pavilion) a megoldások teljes választékát és az Epicor megoldásokba integrált technológiákat mutatta be.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák